Gerçek haber halktan Taraf
Ara
38,8522 %0.25
43,5264 %-0.09
4.043,49 % 0,25
6.611,11 % 0,25
103.221,03 %-0.366
Gerçek Taraf SAMSUN Samsun Değil, Rus Kızları Konuşuldu

Samsun Değil, Rus Kızları Konuşuldu

Samsun, Rus bloggerlar aracılığıyla tanıtım çalışmalarını artırıyor. Bloggerlar, şehri gezip sosyal medyada paylaşımlarda bulunarak Rusların ilgisini çekti. Ancak, tanıtımda daha çok bloggerların öne çıkması eleştirilere neden oldu. 200 bin kişiye tanıtım yapıldığı belirtildi.

Samsun'un Karadeniz komşusu Rusya ile ticaret, turizm ve işbirliğin geliştirilmesine yapılan tanıtım çalışmalarıyla Rusların Samsun'a olan ilgisini artırmak için Rus bloggerlar (blog site yazarları) Samsun'a geldi.

Samsun'un turistik yerlerinde fotoğraf çektiren Rus bloggerlar, Rusya'ya dönünce sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflar, takipçileri tarafından oldukça beğeni alırken bir kısım tarafından da tepki ile karşılandı.

200 BİN KİŞİYE SAMSUN’U TANITTIK

Kapsamlı bir tanıtım çalışması yaptıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, Samsun ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamak için gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi. Son iki ayda yürütülen sosyal medya kampanyası ile Rusya'da 200 bin kişiye Samsun'u tanıttıklarını belirten Necmi Çamaş, tanıtım sonrasında Rus vatandaşlarının Samsun'u ziyaret etmek için rezervasyon yaptırdıklarını söyledi. 

BÖYLE TANITIM MI OLUR?

Rus kızların teknede, otelde, caddede sokakta her yerde poz verdiler. Amaç Samsun’un tanıtılmasıydı ama Samsun’dan çok Rus kızların ilgi çekmesi “Böyle tanıtım mı olur?” tepkilerine neden oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *