Gerçek haber halktan Taraf
Ara
38,8394 %0.32
43,5534 %0.16
4.011,09 % -0,56
6.558,13 % -0,56
103.909,89 %1.643
Gerçek Taraf SAMSUN Boğulma Tehlikesi Geçiren Çocuk Hayatını Kaybetti

Boğulma Tehlikesi Geçiren Çocuk Hayatını Kaybetti

Atakum'da boğulma tehlikesi geçiren 9 yaşındaki İhsan Emre Ak, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Annesi Nebahat Ak'ın sağlık durumu ise iyi. İkili, gözden kaybolduktan sonra vatandaşların yardımıyla kurtarılmıştı.

Alınan bilgiye göre, Çakırlar Yalı Mahallesi'nde 30 Haziran Cumartesi günü, annesi Nebahat Ak (40) ile girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren İhsan Emre Ak (9), tedavi gördüğü Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Anne Nebahat Ak'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Atakum ilçesinde serinlemek için denize giren Nebahat Ak ile oğlu İhsan Emre Ak bir anda gözden kaybolmuş, vatandaşların yardımıyla sudan çıkarılan anne ve oğluna 112 Acil Servis ekipleri müdahale etmişti. 

Ambulansla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan anne ve oğlu tedavi altına alınmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *