Gerçek haber halktan Taraf
38,7417 %-0.06
43,5629 %-0.22
4.083,90 % -1,44
6.677,18 % -1,44
103.960,09 %0.151
Gerçek Taraf SAMSUN HABER Başkan Sandıkçı’dan Şehit Annelerine Anlamlı Ziyaret

Başkan Sandıkçı’dan Şehit Annelerine Anlamlı Ziyaret

SAMSUN - Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Anneler Günü’nde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. İlçedeki şehit annelerinin evlerine konuk olan Başkan Sandıkçı, hem Anneler Günü’nü tebrik etti hem de şehit ailelerinin taleplerini ve önerilerini dinledi.

“Şehit annelerimizin duası bizim gücümüzdür”

Başkan Sandıkçı, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen operasyonlarda şehit düşen Şehit Piyade Uzman Onbaşı Tayfun Pekel, Şehit Piyade Er Mehmet Kökrem ve Şehit Jandarma Komando Er Uğur Birinci’nin annelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde duygusal anlar yaşanırken, Başkan Sandıkçı şehit annelerine hediyeler takdim etti.

“Annelerimizin hakkını ödeyemeyiz”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Sandıkçı, “Anneler Günü vesilesiyle Canik’imizdeki şehit annelerimizi ziyaret ederek kendilerinin bu özel gününü tebrik ettik. Cenab-ı Hakk tüm annelerimize sağlıklı ve bereketli bir ömür nasip eylesin. Sonsuz sevgileri, fedakârlıkları ve şefkatleriyle bizleri yetiştiren tüm annelerimizin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Canik Belediyesi’nin bu anlamlı ziyareti, sosyal medyada da vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *