Gerçek haber halktan Taraf
38,5992 %0.33
43,6545 %0.2
4.018,80 % 0,37
6.570,74 % 0,37
96.311,11 %-0.394
Gerçek Taraf SAMSUN Osman Topaloğlu; 300 Bin Nüfuslu İlçelerde Olmayan Yatırımları İlçemize Kazandırdık

Osman Topaloğlu; 300 Bin Nüfuslu İlçelerde Olmayan Yatırımları İlçemize Kazandırdık

Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, partinin 14. yılını kutlayarak Samsun'da performans birinciliğini vurguladı. Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, ilçeye 450 milyon TL değerinde yatırımlar yapıldığını ve doğalgaz çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı; ‘’ 3 Kasım 2002 ‘de kurulan partimizin 14. Yılı kutlu olsun. Ekim ayı Ak Parti teşkilat performans sisteminde Samsun’da birinci, Türkiye genelinde ikinci olan bir ilçe teşkilatıyız. Bu başarıda emeği olan tüm teşkilat üyelerimize ve Belediye Başkanımız Osman Topaloğlu’na teşekkür ediyorum.  ’’dedi.

İlçede devam eden projeler hakkında açıklamalarda bulunan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu;’’ 300 bin nüfuslu ilçelerde olmayan yatırımları Ak Parti Hükümeti döneminde, bu 14 yıl içinde ilçemize kazandırdık. Bu yatırımların şuan ki tutarı yaklaşık 450 milyon tl. Çocuklarımızın, torunlarımızın daha rahat yaşaması için çalışıyoruz, çalışmaya devam ediyoruz.’’ dedi.

Doğalgaz çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Başkan Topaloğlu; ‘’ Doğalgaz dağıtım şirketi hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Mahallemiz doğalgaza kavuştu. Belediye ekiplerimiz de bozulan yollarda tamirat işlemlerini sürdürüyor. ‘’ dedi.

 
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *