Gerçek haber halktan Taraf
38,5714 %0.33
43,6455 %0.17
4.016,92 % 0,32
6.567,66 % 0,32
96.331,42 %2.266
Gerçek Taraf GÜNDEM CHP'den Skandal Filistin Afişi

CHP'den Skandal Filistin Afişi

CHP'nin seçim kampanyasında hazırladığı Filistin afişlerindeki hatalar büyük tepki topladı. Afişte Kabe'nin Mekke'de olduğu, yanlış bayrak kullanımı ve imla hataları eleştirildi. Partinin, muhafazakar seçmene ulaşma çabaları ise samimiyet tartışmalarını beraberinde getirdi.

CHP'nin seçim kampanyası kapsamında muhafazakar seçmeni etkilemek için, başta Muharrem İnce olmak üzere farklı söylem ve eylemler içinde bulunmasının samimiyeti tartışılırken, sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf büyük tepki çekti.

CHP'lilerin dünyada yaşananlar, İslam ve Müslümanlara yapılan zulme ne kadar yabancı oldukları bir kez daha ortaya çıktı.

CHP'nin seçim standları için hazırlattığı Filistin afişlerindeki hatalar alay konusu oldu.

CHP'NİN FİLİSTİN AFİŞİ HATALARLA DOLU

İşte afişteki hatalar:

1. Kabe Mekke’de, Filistin’de değil.

2. Afişte kullanılan Filistin bayrağı diye asılan bayrak da Ürdün Bayrağı.

3. Seçim standına asılan afişte bir de imla hatası yer alıyor. 'Yanlız' değil yalnız olmalıydı...

4. Atatürk'e ait olduğu iddia edilen, "Kabe'nin tek taşına dokunulursa bütün ordumu gönderirim" sözü yalan olduğu ortaya çıkmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *