Gerçek haber halktan Taraf
38,6912 %-0.21
43,5063 %0.28
3.956,80 % -0,11
6.469,37 % -0,11
102.331,44 %-1.703
Gerçek Taraf SAMSUN Necattin Demirtaş, bir kişi hariç herkesle bayramlaştı

Necattin Demirtaş, bir kişi hariç herkesle bayramlaştı

Ramazan Bayramı'nda siyasi bayramlaşmalar yapıldı. İyi Parti'nin İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, parti üyeleri ve CHP ile görüşürken, eleştirileriyle tanınan MHP'li Karapıçak ile bayramlaştı. Ancak İyi Parti İl Başkanı Güleroğlu ile arası açık kaldı.

Ramazan Bayramı dolayısı ile siyasiler, bayramın birinci gününden başlayarak önce parti teşkilat mensupları ile sonrasında vatandaşlarla bayramlaştı.

İYİ PARTİ İLÇE İLE BAYRAMLAŞTI

İyi Partili İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş, bayram ziyaretlerinde belediye personelleri ile bayramlaştıktan sonra, İlkadım İyi Parti İlçe Başkanı ve aynı zamanda Demirtaş’ın avukatı olan Burcu Işıtan Satar ile bayramlaştı.

CHP İLE BAYRAMLAŞTI

İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş, İyi Parti İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından CHP İl yönetimini de ziyaret etti.

KARAPIÇAK’I ZİYARET ETTİ

31 Mart seçimleri öncesinde MHP’den aday gösterilmeyince İyi Parti’den aday olarak seçime giren Demirtaş, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak tarafından defalarca eleştirilmiş, Karapıçak, Demirtaş’ı yerden yere vurmuştu. Seçimlerin üzerinden 3 ay geçmesinin ardından Demirtaş, kendisini eleştiren Karapıçak ile bayramlaştı.

GÜLEROĞLU İLE BAYRAMLAŞMADI

31 Mart seçim çalışmalarında, İyi Parti İl Başkanı Recep Güleroğlu ile aralarının açık olduğu bilinen Necattin Demirtaş, Güleroğlu ile bayramlaşmadı.

İyi Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu, seçim gezileri ve mitinglerde Necattin Demirtaş’ın yanında yer almamıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *