Gerçek haber halktan Taraf
38,5964 %0.07
43,8051 %0.38
4.077,68 % 1,47
6.667,00 % 1,46
94.512,28 %-1.226
Gerçek Taraf SAMSUN Kapıkayafest'te Resül Dindar konseri çoşkusu

Kapıkayafest'te Resül Dindar konseri çoşkusu

Bafra Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye'nin ilk "İklim Değişikliği" temalı festivalde, Resul Dindar unutulmaz bir konser verdi. Engelli çocuklarla etkileşimde bulunarak coşkulu bir akşam yaşatırken, festivalin önemi ve katılımı vurgulandı. Bafra Belediye Başkanı Kılıç, Dindar'a plaket takdim etti.

Türkiye’nin ilk “İklim Değişikliği” temalı festivali olma özelliğini taşıyan Festivalin üçüncü günün de Resul Dindar’ı konuk eden Bafra Belediyesi Kapıkaya’ya gelen misafirlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Dindar, bir birinden güzel eserleri seslendirerek izleyenleri coşturdu. 2,5 saat sahnede kalan Dindar, kendisini izlemeye gelen engelli çocukla yakından ilgilenerek kendisiyle birlikte şarkı söyledi. Karadeniz müzikleriyle coşanlar tulum ve kemençe eşliğinde horon tepti. Resul Dindar'ın şarkılarına binlerce kişilik koro eşlik etti.

Konser öncesi sahne alan Nuri Özdemir’in şarkılar da ilgiyle dinlendi.

Konser sonrası Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Sanatçı Resul Dindar’a Bafra’nın simgelerini barındıran bir plaket verdi. Başkan Kılıç, “Her geçen yıl üstüne koyduğumuz Kapıkaya Festivaline gerek etkinlik içeriği gerekse katılım oranı olarak çıtayı bayağı bir yükseğe çıkarttık. Bafra’mızın tanıtımında önemli bir yeri olan Kapıkayafest’ti birlik ve beraberlik içinde el birliği ile çok daha güzel yerlere taşıyacağız” dedi.

Konsere, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Siyasi Parti temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri, Bafra Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Hüryaşar, Ahmet Tokgöz ve çok sayıda misafir katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *