Gerçek haber halktan Taraf
38,6912 %-0.21
43,5063 %0.28
3.956,80 % -0,11
6.469,37 % -0,11
102.331,44 %-1.703
Gerçek Taraf SAMSUN Hakim Saldı, Savcı Yakalattı

Hakim Saldı, Savcı Yakalattı

Samsun'da uyuşturucu madde ile yakalanan Erdal T., mahkemece serbest bırakıldıktan sonra savcının itirazıyla yeniden gözaltına alındı. Tutuklanan şüphelinin evinde 85 gram esrar, 200 ekstazi hap ve uyuşturucu ticareti için kullanılan para ele geçirildi.

Samsun'da uyuşturucu madde ve haplarla yakalandıktan sonra mahkeme tarafından serbest bırakılan ve savcının itirazı üzerine tekrar gözaltına alınan şüpheli, tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticaretinin önlenmesi amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında önceki gün yaptığı operasyonda, şüpheliler Erdal T. ve Hüseyin Ç'yi gözaltına aldı. Operasyonda 85,33 gram esrar, 1 esrarlı sigara, 200 ekstazi hap ile uyuşturucu ticaretiyle edinildiği değerlendirilen bin 310 lira para ele geçirildi. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

Cumhuriyet savcısının itirazı üzerine Erdal T. hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Operasyon düzenleyen ekipler, İlkadım ilçesinde belirlenen adreste Erdal T'yi yakaladı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *