Gerçek haber halktan Taraf
38,7955 %0.02
43,6633 %0.49
3.957,58 % -0,09
6.470,64 % -0,09
103.077,43 %-0.62
Gerçek Taraf SAMSUN Hakan Ay Yönetiminden Başkan Yılmaz'a İade-i Ziyaret

Hakan Ay Yönetiminden Başkan Yılmaz'a İade-i Ziyaret

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay, kongre sonrası Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti. Yılmaz, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Samsun’un geleceği için birlikte çalışacaklarını ifade etti. Ziyaret hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay yönetimi ile birlikte kongre sonrası kendisini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a iade-i ziyarette bulundu.

 

TEK DERDİMİZ SAMSUN OLSUN
Genç, dinamik ve çalışkan bir yönetimi makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Her daim sizin yanınızdayız ve desteklerimizi asla esirgemeyiz. İlkadım Samsunumuzun en büyük ilçesi ve önemli bir ilçemiz. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Biz her zaman beraberiz. 2019 çok uzak değil, yoğun işlerimiz var. Şahsi değil, Samsunumuzun, ülkemizin geleceği açısından yoğun çalışmalar olacak. Sizler kongre sonrasında hızlı bir şekilde çalışmalara başladınız. Allah’ım yolunuzu açık etsin. İnşallah kol kola, hep beraber, ülkemizin ve Samsunumuzun geleceği için çalışacağız. Bu süreçte Samsun'u düşünmeyen çıkar ve menfaati için her şeyi konuşarak bir şeyler yapmaya çalışan şer odaklarına asla kulak asmayın. Tek derdimiz Samsun’un sorunları olsun. Kuru gürültülere kulak asmadan, el ele verip çözeriz Allah’ın izniyle" dedi.

 

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Avukat Hakan Ay ise, “Yönetim kurulumuzla birlikte sizleri ziyaret etmek, hasbihal etmek istedik. Yoğun programınız içinde bize de zaman ayırdığınız için öncelikle teşekkür ederiz. Bize her zaman destek olduğunuzu biliyoruz. Rabbim sizlere de kolaylık versin. İnşallah ekibimizle birlikte bütün gayretli çalışmaları göstereceğiz” ifadelerini kullandı. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

 
 
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *