Gerçek haber halktan Taraf
38,7185 %-0.14
43,6083 %0.54
3.943,43 % -0,45
6.447,51 % -0,45
102.041,65 %-1.079
Gerçek Taraf SAMSUN FETÖ'nün Samsun Bölge İmamı'nın Eşi Yakalandı

FETÖ'nün Samsun Bölge İmamı'nın Eşi Yakalandı

Samsun'da, FETÖ'nün Samsun bölge imamı Murat Elmas'ın eşi Günışık Elmas, ByLock kullanarak örgütle bağlantılı bulundu. Gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Murat Elmas'ın gözaltına alındıktan sonra Eskişehir'de bulunan eşi Günışık Elmas'ın Samsun'a geldiğini tespit etti.

Kent merkezinde belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, örgütün şifreli haberleşme uygulaması "ByLock" kullandığı tespit edilen Günışık Elmas'ı yakaladı.

Gözaltına alınan Elmas, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

FETÖ tarafından 2015 yılında Samsun, Tokat, Amasya, Çorum ve Sinop'tan sorumlu "Samsun bölge imamı" olarak atanan ve ByLock içeriklerinden tespit edilen "Fatih" kod adlı Murat Elmas, 10 Nisan'da Marmaris'te Yunanistan bayraklı yatta yakalanmıştı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Elmas, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *