Gerçek haber halktan Taraf
38,5972 %0.07
43,7715 %0.3
4.050,16 % 0,78
6.622,02 % 0,78
94.732,02 %-1.185
Gerçek Taraf SAMSUN Belediye İşçisi Olmak İçin Kura Çekildi

Belediye İşçisi Olmak İçin Kura Çekildi

Terme Belediyesi, İŞKUR işbirliğiyle 69 personel istihdam edeceği Toplum Yararına Program kapsamında kura çekimini gerçekleştirdi. Başvuruda bulunan 157 kişi arasından seçilenler, çevre temizliği görevlerinde 6 ay çalışacak. Belediye Başkanı, hizmet verecek personel için başarı diledi.

Terme Belediyesi tarafından Samsun Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) işbirliğiyle Toplum Yararına Program (TYP) çerçevesinde çeşitli birimlerinde değerlendirmek üzere istihdam edilecek 69 personel, noter huzurunda yapılan kura ile belirlendi.

KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINLANDI

Terme Belediyesi hizmetlerinde çalışacak 69 kişi için başvuru yapan 157 kişi arasından kura çekildi. Terme Noteri, Samsun İŞKUR temsilcisi ve başvuru yapan kişilerin huzurunda yapılan ve Terme Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleşen kuralar başvuruda bulunan vatandaşlar tarafından yapıldı. Kura çekimi Terme Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak da yayınladı.

EL ELE HİZMET VERECEĞİZ

Kurada ismi çıkanlara yeni işlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “TYP kapsamında İŞKUR ile Terme Belediyesi arasında imzalanan sözleşme gereği 6 ay boyunca Terme Belediyesi’nde görev yapacak personel, belediye sınırları içinde bulunan alanlarda çevre temizliği işlerinde çalıştırılacak. Kurada ismi çıkan arkadaşlarımıza gerekli bilgileri aktardıktan ve iş dağılımı yaptıktan sonra el ele verip güzel ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Arkadaşlarımızın ilçemize faydalı olacaklarını ümit eder, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. TYP ile ilçe halkına daha iyi Terme sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *