Gerçek haber halktan Taraf
38,5972 %0.07
43,7715 %0.3
4.050,16 % 0,78
6.622,02 % 0,78
94.732,02 %-1.185
Gerçek Taraf SAMSUN Baba İle Oğlu Tezgahı Kurmuşlar

Baba İle Oğlu Tezgahı Kurmuşlar

Samsun'da, İstanbul'dan getirilen 2 kilo 410 gram bonzai ile baba-oğul C.Ç ve E.Ç'nin aralarında bulunduğu 5 kişi uyuşturucu ticareti suçlamasıyla yakalandı. Zanlılar, ifadesi alınmak üzere Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'dan yüklü miktarda bonzai adlı uyuşturucu maddenin Samsun'a getirileceğinin istihbaratını aldı. 


Alınan istihbaratın ardından Samsun’un Tekkeköy ilçesinde oldukları belirlenen 52 yaşında ki C.Ç ile oğlu olduğu öğrenilen E.Ç kıskıvrak yakalandı. Baba ve oğlu ile ilişkili olan 3 kişi daha gözaltına alındı.

Motosiklette yapılan aramada koltuk altına gizlenmiş paket içinde 470 gram bonzai ele geçti. Kamyonda yapılan aramada ise 1 kilo 940 gram bonzai ele geçirildi. Toplam 2 kilo 410 gram bonzai ile ilgili 5 kişi "uyuşturucu ticareti" suçundan bugün Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan 5 uyuşturucu ticareti yapan zanlı Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.
Haber55

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *