Gerçek haber halktan Taraf
38,7786 %0.39
43,8944 %0.27
4.143,57 % 0,97
6.774,73 % 0,97
104.398,33 %0.644
Gerçek Taraf SAMSUN 19 Mayıs Belediyesi Yeni Yılın İlk Denetimlerine Başladı

19 Mayıs Belediyesi Yeni Yılın İlk Denetimlerine Başladı

19 Mayıs Belediyesi, Zabıta Amirliği ekipleriyle ruhsatsız iş yerlerine yönelik denetimlerini artırdı. Hijyen, ruhsat ve teknik koşullar gözden geçirilirken, Başkan Topaloğlu, vatandaşların huzurlu bir yıl geçirmesi için denetimlerin süreceğini belirtti.

19 Mayıs Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri yaptıkları denetimlerde mevzuatın ön gördüğü hükümleri esas alarak yaptıkları kontrolleri yeni yılda artırdı. Denetimlerde ruhsatsız iş yerleri denetimleri yapılarak, gerekli ikazlar yapılıp, tutanaklar tutuldu. Pastane, lokanta, cafe, market, fırın ve kasapların genel hijyen, ruhsat kontrolü, fiziksel ve teknik koşulları kontrol edildi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu “Yeni yılda yapılan denetimlerin sıklığını artırdık. Yeni yıl boyunca da denetimlere devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

 
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *