Gerçek haber halktan Taraf
38,5992 %0.33
43,6545 %0.2
4.018,80 % 0,37
6.570,74 % 0,37
95.761,91 %-0.656
Gerçek Taraf GÜNDEM Galip Öztürk, Galatasaray’a 1 Milyon Lira yardımda bulundu

Galip Öztürk, Galatasaray’a 1 Milyon Lira yardımda bulundu

Samsunlu iş adamı Galip Öztürk, Galatasaray’ın bağış kampanyasına 1 milyon lira destek sözü verdi. Ancak gazeteci Fatih Altaylı, Öztürk'ün geçmişteki suçlamalarını hatırlatarak bu bağışın sorgulanabilir olduğunu vurguladı.

Samsunlu İş Adamı, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkan Galip Öztürk, Galatasaray’ın başlatmış olduğu "Aslan gibi sponsor" bağış kampanyasına 500 Bin lira yardımca bulunacağını sözünü vermiş ve bunun sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

MASUM DEĞİL
Öztürk’ün paylaşımı sonrasında HaberTürk yazarı Fatih Altaylı köşe yazısında Galip Öztürk’ü eleştirerek o paranın masum olmadığını belirtti.

Altaylı köşe yazısında, “Dün ilk bağışlardan biri yapılmış.

Galip Öztürk 500 bin TL bağışlamış.

Bunu da hem kendi sosyal medya hesabından hem de mafya bozuntusu taraftar grubunun hesabından duyurmuş.

Peki kim bu Galip Öztürk?

Türk adaleti tarafından cinayete karışmak suçlamasıyla arandığı için uzunca bir süredir yurt dışında kaçak olarak yaşayan bir vatandaş.

İşte bu yönetimin Galatasaray’ı düşürdüğü, sporu düşürdüğü durum budur.

Keşke çocukların kumbaralarından gelseydi para.

Onlar masum hiç değilse” dedi.


500 BİN BENİM, 500 BİN ALTAYLI İÇİN
Galip Öztürk, twitter hesabında yaptığı paylaşımda, “ UltrAslan çağrısına 500 Bin TL yadım sözü vermiştim. 500 Bin TL’de Fatih Altaylı için gönderiyorum” dedi. Öztürki Galatasaray’ın yardım kampanyasına toplamda 1 Milyon Lira bağış yapmış oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *