Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SAMSUN
  • EKONOMİ
  • POLİTİKA
  • GENEL
  • SAĞLIK
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR - SANAT
  • TEKNOLOJİ
  • MAGAZİN DÜNYA SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. POLİTİKA
  3. Meral Akşener: Hacı kadınım, ağzıma alkol değmedi
POLİTİKA
30 Nisan 2023 - 18:32

Meral Akşener: Hacı kadınım, ağzıma alkol değmedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Isparta'da konuştu.

POLİTİKA
30 Nisan 2023 - 18:32
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Meral Akşener: Hacı kadınım, ağzıma alkol değmedi
Akşener'in ifadelerinden öne çıkanlar şu şekilde:

"Sizlerin dertlerini konuşmadan yıllar geçti. Bugün sizler, bizler 14 Mayıs akşamı şayet seçimi kazanırsak işgalciymişiz. Hadi oradan. Bu ülkenin has evlatları nereden işgalci oluyor. Kendinize gelin. Bir tanesi iyice karıştırmış, biz iktidara gelirsek erkek erkeğe evlilik, erkeklerle hayvanların evliliği yasal olacakmış. Bunlar kafayı yemiş. Bütün psikiyatrları bunları tedaviye davet ediyorum. Bunlar birer hezeyan ve ruh hastalığıdır.

"Hacı kadınım"

Bir başka konu var 14 Mayıs akşamı, sizin iradeniz bizi seçerse bizler şampanyayla kutlayacakmışız, onlar kazanırsa temiz alınları secdeye varacakmış. Sizler gencecik çocukların hakkını yediniz, tarımla uğraşanların emeğini çaldınız. Isparta'nın gülünü yerle bir ettiniz, sonra temiz alınlarınızla seccadeye gideceğinizi söylüyorsunuz. Hacı kadınım ben, ağzıma alkol değmedi be.

Bir yüzükle başlattığınız siyasi hayatınız gemiciklerle sürdüyse, ABD'nin şehirlerinde yüksek binalar yaptıysan haramdır. Ama biz bunlara bakmayacağız. 14 Mayıs akşamı helal oylarınızla İYİ Parti birinci parti, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da 13'üncü Cumhurbaşkanımız olacak.

"Esnaf ve tarım yere yapışmış"

3 yıldır esnaf geziyorum. Bu dükkanlarda 3 sene boyunca hiçbir partiyi yermedim, kendi partimi övmedim. Sadece sizi dinledim. O dertlerimize arkadaşlarımız çareler buldu, kamuoyuyla paylaştık, ağalara dedik ki 'Bunları kullanın'. Bazılarını kullandılar ama çoğuna el sürmediler. Onların müşterisi velinimettir. Esnaf ve tarım ekonominin belkemiğidir. Gezerken gördüm ki ikisi de yere yapışmış.

Diyarbakır'da bana faili meçhulcü, Isparta'ya gelince PKK'lı diyorlar. Ben ikisi de değilim. Ama bunlar ayna gibi kendilerini görüp bizi söylüyorlar. Sayın Recep Bey'in elin sağ elinde Hizbullah var, Gaffar Okkan'ın katillerinin olduğu terör örgütü, sol elinde PKK var, Kandil var, Apo var.

"Benim için ölüme eş değer"

Türkiye'deki kadınlar hiçbir dönem bu kadar acı yaşamadı. Sürtük olduk, sırtından sopayı karnından sıpayı eksik edilmemesi gereken varlıklar olduk, tacize tecavüze uğradık. Karşınızda duran Meral Akşener, ben dört kardeşin en küçüğüyüm. Köyde doğdum, küçük şehirde büyüdüm. Ben Recep Bey'in iktidarında kocamı aldatmış kadın iftrasıyla karşılaştım. Benim için ölümle eş değerdir. Sonra birisi 'Kınalı yapıncak, birisi 'Torunu gayrimeşru', biri dedi ki söylemeye terbiyem müsaade etmiyor. Eğer bunlara dayanıyorsam, Allah'ım şahittir sizin için. Ben bugün evime dönsem Recep Bey'in karşısında Türkiye'nin en şerefli kadını olurum. Ben sizin için mücadele ediyorum, etmeye devam edeceğim."

EDİTÖR
OKAN ÇAKIR
OKAN ÇAKIR
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Yeni kabine açıklandı, işte bakanların isimleri
Yeni kabine açıklandı, işte bakanların isimleri
İYİ Parti: Millet İttifakı oy kaybettirdi
İYİ Parti: Millet İttifakı oy kaybettirdi
İnsan beyni hacklenebilir!
İnsan beyni hacklenebilir!
Kılıçdaroğlu'nun kampanyası için 49 milyon TL alan Akan Abdula Türkiye'yi terk etti
Kılıçdaroğlu'nun kampanyası için 49 milyon TL alan Akan Abdula Türkiye'yi...
Kılıçdaroğlu: Bırakıp bırakmayacağıma parti karar verir
Kılıçdaroğlu: Bırakıp bırakmayacağıma parti karar verir
Erdoğan: Masanın 7 ayağı birbirine dolaşmış
Erdoğan: Masanın 7 ayağı birbirine dolaşmış

Ana Sayfa
GÜNDEM
SAMSUN
EKONOMİ
POLİTİKA
GENEL
SAĞLIK
YAŞAM
KÜLTÜR - SANAT
TEKNOLOJİ
MAGAZİN
DÜNYA
SPOR
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • POLİTİKA
  • SAĞLIK
  • SAMSUN
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • YAŞAM
  • YEREL
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.