İyi Parti'den, Necattin Demirtaş'a 'Misafir' cevabı

TAKİP ET

İyi Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, MHP'ye geçeceği iddialarına cevap vererek "İyi Parti'de misafirim" cevabı verdi. Demirtaş'ın bu açıklamasına, İyi Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar; "İyi Parti'de misafirlik yoktur" cevabını verdi.

İyi Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, bugün basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İYİ PARTİ’DE MİSAFİRİM
Samsun kamuoyunda, Demirtaş’ın MHP’ye geçeceği iddiaları üzerine açıklama yapan İyi Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ““Ben İYİ Partili değilim ben CHP'li de değilim. İyi Parti’ye misafir olarak geldim” açıklaması yaptı.

DEMİRTAŞ, İYİ PARTİ ÜYESİDİR, ROZETİ BEN TAKTIM
Başkan Demirtaş’ın ‘Ben İyi Parti’de misafirim’ söyleminden sonra İyi Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, açıklama yayınladı.

İyi Parti İlkadım İlçe Başkanı Satar açıklamasında; “İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, bir bayrak ve ülke sevdalısı olarak bu ilkeler çerçevesinde partimize gelerek 27.01.2019 tarihinde üye olmuş, parti rozeti tarafımdan ilçe başkanlığımızda takılmıştır. Kendisi halende partimizin üyesi ve değerli bir belediye başkanıdır” dedi.

İYİ PARTİ’DE MİSAFİRLİK YOKTUR
İlçe Başkanı Satar açıklamasının devamında; “Misafirlik ev sahipliği gibi durumlar bizim siyaset anlayışımızın hiçbir noktasında bulunmamakta olup, bundan sonra da bulunması imkanı yoktur.” dedi.