Bağkur, SSK, Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu olanlar 2021 yılında devlet ve özel hastanelerde ücretsiz tedavi olacak mı?

TAKİP ET

Genel Sağlık Sigortası (GSS), SSK ve Bağkur borcu olan vatandaşlar, özel ve devlet hastanelerinde, üniversitelerin fakülte hastanelerinde ücretsiz tedavi olacak mı, 2021 yılında borçlu olan vatandaşlar ücretsiz muayene olabilir mi? Resmi Gazete'de yayınlandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzaladığı ve resmi Gazete’de yayınlanarak yürülüğe giren karar göre Genel Sağlık Sigortası (GSS) ve Bağ-Kur prim borcu olanların yıl sonuna kadar devlet hastaneleri ve devlet üniversitesi hastanelerindeki sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edeceğini açıkladı.

Bakan Selçuk,  twitter’den yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile alınan kararla prim borcu olanların mağduriyetlerinin giderildiğini belirterek “Genel Sağlık Sigortası (GSS) ve Bağkur prim borcu olan vatandaşlarımız 31 Aralık 2021’e kadar Devlet Hastaneleri ve Devlet Üniversitesi hastanelerinde sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edecektir.” dedi.