Meral Akşener'den Necattin Demirtaş'a Nepotizm Göndermesi

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına katıldı. Yayında Altaylı'nın sorularını yanıtlayan Akşener, 'Nepotizm'den aile boyu nefret ederiz' ifadesini kullandı. Akşener'in bu söylemi akıllara İyi Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın kayınbiraderi Lütfi Çoşkun başta olmak üzere akrabalarını belediye doldurmasını getirdi.

İyi Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, akrabalarını İlkadım Belediyesi’nde işe aldığı için tepkilerin odağı haline gelmişti. Son olarak Başkan Demirtaş’ın eşinin kardeşini Başkan Yardımcısı olarak yanına alan Demirtaş, nepotizm yapmakla suçlanmıştı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in dün katıldığı programda nepotizmden nefret ederim açıklaması ile Başkan Demirtaş tekrar gündeme geldi.

NEPOTİZM'DEN NEFRET EDERİM
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke Tek programında "27 yıldır politika yapıyorum" diyen Akşener "Eşimin küçük işletmesi var, bize bakıyor. Hiç kapatmadı. Ne eşimin, ne oğlumun, ne yeğenlerimin belediyelerle en küçük iş ve alışveriş, para ilişkisi söz konusu yoktur. Nepotizmden aile boyu nefret ederiz. Olduğu gün ben politikayı bırakırım. Pek çok şey yaşadım ama parayla hiç ilişkilendirilmedim ben. Ahlaki olarak doğru bulmam." dedi.

Kaynak: Gerçek Taraf

Başkan Necattin Demirtaş'ın Nepotizm haberini okumak için tıklayın