Samsun Büyük Anadolu Hastanesi kamu, kurum ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla olan kurumsal sağlık anlaşmalarına devam ediyor.
Bu anlamda Memur-Sen Samsun İl Temsilcisi ve Samsun Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız ve Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen düzenlenen kurumsal sözleşme imza töreninde bir araya geldi.
BÜYÜK BİR AİLEYİZ
HASTA MEMNUNİYETİ ODAKLI HİZMET
Genel Müdür Yardımcısı Esen ise, "Alanında uzman akedemik kadrosu, güncel teknolojik donanımı ile kaliteli hizmet vermeye büyük önem gösteriyoruz. Tüm sağlık hizmetlerinde güvenilir, hasta ve hasta memnuniyeti odaklı ve kaliteli hizmet veren, hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarına saygılı, yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren öncü bir kuruluşuz. Bu anlamda bu imkanlardan daha iyi faydalanmaları amacıyla sivil toplum kuruluşları, kamu, kurum ve kuruluşlarıyla sağlık anlaşması imzalıyoruz. Bu anlamda çok büyük bir aile olan Memur-Sen gibi bir sivil toplum kuruluşuna sağlık hizmeti vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. " diye konuştu.