Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SAMSUN
  • EKONOMİ
  • POLİTİKA
  • GENEL
  • SAĞLIK
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR - SANAT
  • TEKNOLOJİ
  • MAGAZİN DÜNYA SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. Yeni C3, Hindistan ve Güney Amerika pazarlarına yönelik özelliklerle geliştirildi
GENEL
22 Eylül 2021 - 10:23

Yeni C3, Hindistan ve Güney Amerika pazarlarına yönelik özelliklerle geliştirildi

- Citroen CEO'su Vincent Cobee:- "Yeni C3, Citroen kimliğini tam olarak yansıtan benzersiz bir ürün ama aynı zamanda tasarım noktasında söz konusu ülkelerden esintiler de taşıyor ve Avrupa versiyonundan farklı"

GENEL
22 Eylül 2021 - 10:23
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yeni C3, Hindistan ve Güney Amerika pazarlarına yönelik özelliklerle geliştirildi
İSTANBUL (AA) - Citroen, hatchback sınıfındaki modeli yeni C3'ü uluslararası stratejileri kapsamında Hindistan ve Güney Amerika pazarlarına yönelik geliştirdi.

Citroen açıklamasına göre, marka, sınıfının en popüler modellerinden C3'ü, küresel yaygınlaşma stratejisi kapsamında farklı pazar taleplerine göre geliştiriyor. Yeni C3 bu kapsamda 2022 yılının ilk yarısında satışına başlanmak üzere Hindistan ve Güney Amerika pazarları için yenilendi. 4 metreden kısa, çok yönlü bir hatchback olan yeni C3, gelecek 3 yıl içinde her iki bölgede de satılacak olan 3 araçlık bir model ailesinin ilk üyesini temsil ediyor.

Modern bir hatchback olarak tasarlanıp üretilen yeni C3, aynı zamanda yerden yüksek yapısı, motor kaputu tasarımı ve yükseltilmiş sürüş pozisyonuyla SUV esintilerini de taşıyor. Citroen'e özgü konfor yaklaşımıyla tasarlanan yeni C3; maksimum mekan ferahlığı, akıllı tasarımı, uzun aks mesafesi ve 10 inçlik geniş dokunmatik ekranıyla da keyif veren, kabin genişliği sağlayan ve günlük hayatı kolaylaştıran özellikleriyle öne çıkıyor.

Tasarım ve geliştirme aşamasında her iki bölgedeki ekiplerle birlikte çalışılarak ortaya konulan yeni C3; aynı zamanda markanın küresel entegrasyonunda ortaya koyacağı 3 yeni model içinde ilk adımı oluşturuyor. Yeni C3, 4 metreden kısa, çok yönlü bir hatchback olması, yerden yüksek tasarımıyla SUV esintileri taşıması, 635 milimetrelik (mm) büyük tekerlekleri, 180 mm yerden yüksekliği ve üst düzey iç hacim ferahlığı sağlamasıyla her iki bölgedeki sürüş gereksinimlerini karşılıyor. Ayrıca yeni C3, hayatı kolaylaştıran akıllı telefonlara uyumlu donanımları, iç konforu, 10'dan fazla zengin renk ve kişiselleştirilebilir donanım seçenekleriyle herkese özgü ihtiyaçlara cevap verebilecek bir yapı sunuyor.


- "Hindistan da dahil olmak üzere yeni pazarlara giriş yapıyoruz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Citroen Üst Yöneticisi (CEO) Vincent Cobee, "C3, dünyadaki tüm B segmenti hatchback modellerimizin ticari adı. Bu, her yerde aynı model olacağı anlamına gelmiyor. Yeni C3, Citroen kimliğini tam olarak yansıtan benzersiz bir ürün ama aynı zamanda tasarım noktasında söz konusu ülkelerden esintiler de taşıyor ve Avrupa versiyonundan farklı." ifadelerini kullandı.

Küresel stratejileri kapsamında detaylar da aktaran Cobee, şunları kaydetti:

"Citroen'in geleceğini garanti altına almak için Güney Amerika, Orta Doğu, Afrika, Asya ve Çin dahil olmak üzere faaliyet gösterdiğimiz tüm pazarlarda güçlenerek daha büyük bir uluslararası mevcudiyet göstermemiz gerekiyor. Dolayısıyla yakında dünyanın en büyük üçüncü pazarı haline gelecek olan Hindistan da dahil olmak üzere yeni pazarlara giriş yapıyoruz. Bunu başarmak için 3 yıl içinde uluslararası pazarlarda satışa sunulacak olan ve 3 modelden oluşan iddialı bir ürün planı hazırlıyoruz. Bunlar; stratejik bölgelerde tasarlanan, geliştirilen ve üretilen ama aynı zamanda tasarım ve konfor açısından Citroen karakterini yansıtan modeller. Yeni C3, bu uluslararası büyüme stratejisinin ilk aşaması. 4 metreden daha kısa olan bu hatchback, Hindistan ve Güney Amerika'daki büyük bir pazarı hedefliyor. Modern ve bağlantılı bir model olarak Citroen'in büyümesini desteklemek için mükemmel bir ürün."

Öte yandan, yeni C3, Hindistan'da Citroen ürün gamını genişletmek ve başta Brezilya ile Arjantin olmak üzere markanın Güney Amerika'daki konumunu güçlendirmek amacıyla 2022 yılının ilk yarısında ilgili pazarlarda üretilerek otomobilseverlerin beğenisine sunulacak.



# #
EDİTÖR
OKAN ÇAKIR
OKAN ÇAKIR
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
BİEN & QUA Granite Bayisi Kıbrıs Lefkoşa'da hizmete başladı
BİEN & QUA Granite Bayisi Kıbrıs Lefkoşa'da hizmete başladı
Samsun Gençlik ve Kültür Kampları Başvurusu Nasıl Yapılır?
Samsun Gençlik ve Kültür Kampları Başvurusu Nasıl Yapılır?
Mehmet Şimşek ile Cumhurbaşkanı Erdoğan görüştü
Mehmet Şimşek ile Cumhurbaşkanı Erdoğan görüştü
Ev sahibi kirayı iki katına çıkarmak istiyorsa kiracılar hemen bunu yapsın! Bakanlık düğmeye bastı
Ev sahibi kirayı iki katına çıkarmak istiyorsa kiracılar hemen bunu...
Cumhuriyet Anaokulu İki Projeyide Başarıyla Tamamladı!
Cumhuriyet Anaokulu İki Projeyide Başarıyla Tamamladı!
Samsun'da 160 bin kaçak makaron ele geçirildi
Samsun'da 160 bin kaçak makaron ele geçirildi

Ana Sayfa
GÜNDEM
SAMSUN
EKONOMİ
POLİTİKA
GENEL
SAĞLIK
YAŞAM
KÜLTÜR - SANAT
TEKNOLOJİ
MAGAZİN
DÜNYA
SPOR
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • POLİTİKA
  • SAĞLIK
  • SAMSUN
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • YAŞAM
  • YEREL
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.