SAMSUN (AA) - Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meslek Komiteleri toplantısı yapıldı.
Havza TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve 9 meslek komitesinin başkanı katıldı.
Havza TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran ise birlikte hareket etmenin önemine değinerek, "Biz birlikte olduğumuz sürece başaramayacağımız iş, çözemeyeceğimiz sorun olmaz. Bu toplantılar ile sektörel sorunların tespiti ve bu sorunların çözüm yolları ile ilgili görüş alışverişi yaprak ortak bir yol haritası çıkarmayı hedeflemekteyiz." diye konuştu.
Acar tarafından meslek komitelerinin başkanlarına Havza TSO’nun çalışmaları, Havza Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılan çalışmalar ve istihdam seferberliği konusunda bilgiler aktarıldı.
Toplantıda, meslek komitesi üyelerinin görüş ve önerilerini dile getirmesinin ardından sektörlere ait durum değerlendirmesi yapıldı.