• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SAMSUN
  • EKONOMİ
  • POLİTİKA
  • GENEL
  • SAĞLIK
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR - SANAT
  • TEKNOLOJİ
  • MAGAZİN DÜNYA SPOR TANITIM
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. Yeni Renault Clio, "Türkiye'de Yılın Otomobili" seçildi
EKONOMİ
18 Haziran 2020 - 11:10

Yeni Renault Clio, "Türkiye'de Yılın Otomobili" seçildi

- Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş:- "Otomotiv Gazetecileri Derneği üyelerinin oylarıyla Yeni Clio’nun Türkiye’de Yılın Otomobili seçilmesinden dolayı çok gururlu ve mutluyuz. OYAK Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilen bu otomobilin arkasında milyonlarca avroluk bir yatırım ve binlerce insanın, Türk mühendis ve işçisinin emeği var"

EKONOMİ
18 Haziran 2020 - 11:10
1 dk okunma süresi
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yeni Renault Clio,
İSTANBUL (AA) - Yeni Renault Clio, Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen “Türkiye’de Yılın Otomobili“ yarışmasında birinciliği elde etti.

Renault Grubu’ndan yapılan açıklamaya göre, OGD üyesi 75 gazetecinin oylaması ile ilk turda 25 aday otomobil arasından 7 finalist belirlendi. 7 finalist arasından yapılan 2. tur oylama sonucu 5 bin puan elde eden Yeni Clio “Türkiye’de Yılın Otomobili” unvanını elde etti.

Türkiye’nin uzman otomotiv gazetecileri tarafından ödüle layık görülen Yeni Clio’nun birinciliğinin açıklandığı törende ödülü, Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, OGD Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Sandık’tan aldı.

Türkiye’de OYAK Renault Fabrikaları’nda üretilen ve dünyaya ihraç edilen Yeni Renault Clio “tasarım, yol tutuş, ergonomi, yakıt tüketimi, emisyon oranları, güvenlik, donanım seviyesi, fiyat-değer oranı“ kriterleri göz önünde bulundurularak yapılan değerlendirmede rakiplerini geride bırakarak birinciliği elde etti.

- "Türk mühendis ve işçisinin emeği var"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, şunları kaydetti:

“Otomotiv Gazetecileri Derneği üyelerinin oylarıyla Yeni Clio’nun Türkiye’de Yılın Otomobili seçilmesinden dolayı çok gururlu ve mutluyuz. OYAK Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilen bu otomobilin arkasında milyonlarca avroluk bir yatırım ve binlerce insanın, Türk mühendis ve işçisinin emeği var... Türk halkının beğenisini kazanan Yeni Clio başarısını rakamlarla da kanıtladı. Bu unvan ve bu ödülü, sorumluluğunun bilincinde olarak layığıyla taşıyacağımızdan şüpheniz olmasın. Ayrıca bu kıymetli ödülü ikinci kez almaktan dolayı da son derece mutluyuz. OGD’nin 5 yıldır düzenlediği bu hakkaniyetli ve mükemmel organizasyon için başta Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Sandık’a, Yönetim Kurulu’na ve üyelerine teşekkür ediyorum.”

Verilen bilgiye göre, Renault, 2017 yılında da Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin ikinci kez düzenlediği organizasyonda Megane Sedan ile “Türkiye’de Yılın Otomobili” unvanını elde etmişti.

# #
İlginizi Çekebilir
Benzin, Motorin, LPG fiyatı, indirim ne kadar geldi? Mazot fiyatı en son ne oldu, zam geldi mi?
Benzin, Motorin, LPG fiyatı, indirim ne kadar geldi? Mazot fiyatı en son ne oldu, zam geldi mi?
Bakan Nebati duyurdu: Çok önemli başarılara imza attık
Bakan Nebati duyurdu: Çok önemli başarılara imza attık
Borç yapılandırması teklifi Meclis'te
Borç yapılandırması teklifi Meclis'te
BİM aktüel kataloğu 3 Şubat 2023 Cuma… Bu hafta BİM aktüel ürünleri 3 sayfa olacak!
BİM aktüel kataloğu 3 Şubat 2023 Cuma… Bu hafta BİM aktüel ürünleri 3 sayfa olacak!
Son Haberler
Samsun'da kurumlardan deprem bölgesine gönderilen yardımlar açıklandı
Samsun'da kurumlardan deprem bölgesine gönderilen yardımlar açıklandı
İlkadım Belediyesi, deprem bölgesine tır gönderdi
İlkadım Belediyesi, deprem bölgesine tır gönderdi
Kızılay, deprem bölgesine sıcak yemek ulaştırıyor
Kızılay, deprem bölgesine sıcak yemek ulaştırıyor
‘Canik Belediyesi Arama Kurtarma’ Enkaz Altında Kalan Vatandaşı Kurtardı
‘Canik Belediyesi Arama Kurtarma’ Enkaz Altında Kalan Vatandaşı...
53 saat sonra gelen mucize
53 saat sonra gelen mucize
Bartın Irmağı Türkiye'nin Venedik'i olacak
Bartın Irmağı Türkiye'nin Venedik'i olacak

Ana Sayfa
GÜNDEM
SAMSUN
EKONOMİ
POLİTİKA
GENEL
SAĞLIK
YAŞAM
KÜLTÜR - SANAT
TEKNOLOJİ
MAGAZİN
DÜNYA
SPOR
TANITIM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • POLİTİKA
  • SAĞLIK
  • SAMSUN
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • YAŞAM
  • YEREL
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.