YRP'li Serdar Yaman istifa ederek İyi Parti'ye geçti

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Eski Başkanı Serdar Yaman, partisinden istifa ederek İyi Parti'ye geçti.

Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanı olarak bir dönem görev yapan ve başarılı işlere imza atan Serdar Yaman, önce ilçe başkanlığından sonra ise partisinden ayrıldı. Yaman, İyi Parti ile yol yürüyeceğini açıkladı. 

Parti rozeti İyi Parti İl Başkanı Hasan Aksoy tarafından takılan Serdar Yaman yayınladığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

YRP Siyasi hayatım içerisinde İYİ insanlar tanıdım. İYİ dostluklar edindim . Samimiyet ile hizmet yapmak isteyen arkadaşlar ile omuz omuza çalıştım . 
Gelinen bu noktada YRP’nin samimiyetinden uzaklaştığını, siyasi çizgisinden çıktığını hissettim ! 

Özellikle ilçe başkanlığını bıraktıktan sonra İl başkanlığını dikkat ile takip ettim. Samimiyetten uzak tamamen makam ve mevki çıkarları doğrultusunda siyaset yaptıklarını gördüm . 8 ay Atakum ilçesine başkan atayamadılar . Sonunda yine bizim önerdiğimiz bir adayı ilçe başkanı yaptılar . Ancak ne bir teşkilat yapısı var , ne ilçe binası var , nede yaklaşan seçim öncesi Belediye Başkan adayları var . 
Hal böyle olunca tesbitlerimde yanılmadığımı gördüm . Atakum YRP için üvey evlat gibi …..

Diğer ilçelerde daha vahim durumlar var . Çarşamba içler acısı , Terme hakeza , Canik Rant kavgası yeri (pazarlık üstüne pazarlık yapıldığını düşünüyorum ) , Bafra deseniz teşkilatı yok , Yakakentte ilçe başkanlığı yok , Havza İlçe başkanlığı yok . Kavak ilçesine ismi daha önce yolsuzluğa karışmış belediye başkanı adayı ! 

Bu bağlamda YRP Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor’un türlü fırıldaklar çevirip (fırıldak kelimesi mecaz olarak kullanılmıştır) atanmasını sağladığı İl başkanının da başarısızlığı ayan beyan orta olduğunu düşünüyorum  . 

YRP SBB Adayı Syn Av. Adem Güney’in bu teşkilat yapısı ile kazanma şansının zor olacağı kanısındayım . 

Daha sayabileceğim çok şey var ancak uzatmak istemiyorum . 

Bunca yanlışın, entrikanın ve samimiyetsizliğin olduğu bir ortamda , benim siyasi hayatımı sürdürmemin anlamı olmadığını gördüm .

Milliyetçi bir yapıya sahip olan yetiştirilme şartlarımın , İYİ PARTİ içerisinde ülkemize, şehrimize ve ilçemize hizmet edebileceğimin düşüncesi etken oldu . 
Atakum Belediye Başkan Adayı Syn Adem Bektaş bey ile mücadelemizi verip , Hemşerilerimize herşeyin İYİ’sini sunmak üzere yola çıktık 

Daha önce verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağımızı taahhüt ederiz . 

Daha ne olsun İYİ'lik sağlık
Atakum’da İYİlik yap sandığa at…