Yeniden Refah Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar Mı?

TAKİP ET

Çarşamba'daki başarılı Belediyecilik çalışmalarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden Türkiye İkinciliği Ödülünü alan Hüseyin Dündar, Yeniden Refah Partisi'nden mi aday oluyor ?  

DÜNDAR'A ÇARŞAMBA'DA BÜYÜK TEVECCÜH

Samsun'da Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının belirlenmesinin ardından ilçeler için hareketlilik başladı. 2004 - 2019 yılları arasında AK Parti'den Çarşamba Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürüten ve 2024 Yerel Seçiminde AK Parti’den Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Hüseyin Dündar’ın ismi, son günlerde Yeniden Refah Partisi ile anılıyor. Yerel Seçimlere Cumhur İttifakı'ndan ayrı girecek olan Yeniden Refah Partisi seçimlere iddialı hazırlanıyor. YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney’in Çarşamba için Başkan Dündar ile iletişime geçtiği ve cevap beklediği konuşuluyor. 

DÜNDAR'A YOĞUN İLGİ

Büyükşehir Adaylığının ardından sessizliğini koruyan Hüseyin Dündar'a Çarşamba halkı her platformda aday ol çağrısında bulunuyor. Sosyal Medyada Dündar paylaşımlarının altındaki destek yorumları dikkat çekiyor.