Yeniden Refah Partisi Canik İlçe Teşkilatı komple istifa etti

TAKİP ET

Samsun'da Yeniden Refah Partisi'nin Canik İlçe Başkanlığı üyeleri komple istifa etti.

TEŞKİLAT TEPKİ GÖSTERDİ
Yeniden Refah Partisi Canik Belediye Başkan Adayı olarak  AK Parti Canik Eski İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu'nun gösterilmesi, YRP Canik teşkilatında tepkilere neden oldu. 

HOCAOĞLU TEPKİSİ
Yeniden Refah Partisi Canik İlçe Teşkilatı, belediye başkan adayı olarak Yunis Eker'in aday gösterilmeyerek Eski AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu'nun YRP Canik Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasına tepki gösterdi. 

YÖNETİM KOMPLE İSTİFA ETTİ
Parti teşkilatı ise Canik ilçe başkanı haricinde Tüm yönetim kurulu üyeleri olarak toplu istifa etti. Ayrıca aday gösreilmeyen Yunis Eker'in Büyük Birlik Partisi'nden aday olarak seçimlere katılacağı öğrenildi.

"BİZ ŞAHISLAR İÇİN MERDİVEN OLMADIK"
İstifa eden teşkilat üyeleri adına açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Canik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Celal Kaya "Samsun Yeniden Refah Partisi'nin yukarıdan inme zengin ve kodaman insanlar tarafından satın alınmıştır. Beş yıllık emeğimiz bir gecede heba olmuştur. Adayımızı seçimlere sokmamak için elinden gelen her şeyi yaptılar. Ama biz teşkilat olarak dik durduk eğilmedik. Adayımızı seçimlere sokmak için BBP'den aday gösterdik. Biz şahıslar için merdiven olmadık, biz davamız için merdiven olduk. Buradan Milli Görüs Lideri Fatih Erbakan'a sesleniyoruz. Davamıza ihanet edenlere gereğinin yapılmasını arz ediyoruz" diye konuştu.

OKAN ÇAKIR / ÖZEL HABER
 

Yılmaz Hocaoğlu Canik Samsun Canik YRP Canik Teşkilatı Celal Kaya Yunis Eker