Yeminli Tercüme

TAKİP ET

Tercüme ofisimizin önde gelen yeminli tercüme hizmetleri, alanında deneyimli yeminli tercümanlar tarafından gerçekleştiriliyor.

Tercüme ofisimizin önde gelen yeminli tercüme hizmetleri, alanında deneyimli yeminli tercümanlar tarafından gerçekleştiriliyor.

Sözlü, akademik, altyazı ve web sitesi tercüme hizmetlerinin yanı sıra en sık başvurulan hizmet alanlarından ikisi olan yeminli ve noter onaylı tercüme hizmetleri, resmî kurumlara gönderilmek üzere hazırlanıyor. Dolayısıyla çeviri sırasında hiçbir hatanın yapılmadığı resmi niteliği bulunan çeviri evrakları, yeminli tercümanlarımız tarafından mühürlenip, müşterilere teslim ediliyor. Hizmetlerimizi incelemek için web sayfamızı ziyaret edebilir, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Noter Onaylı Tercüme Hizmetleri

Günümüzde ülkeler arası işlemlerde noter onaylı tercümeler, önemli bir konumda yer alıyor. Her ülkenin kendine özgü kuralları bulunduğu için resmi işlemlerde kullanılan evrakların ülkenin resmi diline çevrilmesi isteniyor.

Resmî kurumlara gönderilmek üzere hazırlanan noter onaylı tercümeler, yeminli tercümanlar tarafından hatasız bir şekilde yapılıyor. Çeviri ofisimiz, yüz yüze çeviri hizmetlerinin yanı sıra online yeminli tercüme hizmetleriyle de öne çıkıyor.

Evrakların doğruluğunu ispatlamak için noter onayına ihtiyaç duyuluyor. Yeminli tercümanların kaşesi noter huzurunda onaylandığında evrak resmi olarak kabul edilip, ilgili mercilere gönderiliyor. Firmamızın öne çıkan noter tasdikli tercüme hizmeti, uygun fiyatlar karşılığında profesyonel bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Apostilli Tasdikli Yeminli Tercüme

Yurtdışında kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan apostilli tasdiki, genellikle kişisel ve ticari amaçlar için talep ediliyor. Doğum belgesi, imza sirküleri, ikametgâh, resmî gazete, evlilik belgesi, kimlik ve ticari sicil gibi evraklar için talep edilen apostilli tasdiki, yeminli tercümanlar eşliğinde hazırlanıp, tarafınıza teslim ediliyor.

Apostilli onayı, yeminli tercümanın kaşelediği belge noter huzurunda tasdiklendikten sonra, ilgili mülki amirin verdiği izin olarak tanımlanıyor. Kaymakamlık veya valilik onayının alındığı apostilli tasdikli tercüme evraklarının takibi, firmamız tarafından sağlanıyor. Üstelik apostilli onayı için firmamız tarafından herhangi bir ücret talep edilmiyor.

Kişisel ve ticari amaçla hazırlanması istenen apostilli tasdikli yeminli tercümeler, deneyimli yeminli tercümanlar tarafından yapılıyor. Apostilli tasdikli tercüme, yurtdışındaki evrakların Türkiye’de kullanılması gerektiği zamanda tercih ediliyor. Çeviri sırasında hiçbir hatanın bulunmadığı tercüme evrakları ister yeminli ister noter onaylı tercüme olarak müşterilere gönderiliyor.

Yeminli Tercümede Uygun Fiyatlar

Tercüme ofisi olarak uzun süredir İngilizce, Almanca ve Rusça dilleri başta olmak üzere yaklaşık 160’a yakın dilde çeviri hizmeti sağlıyoruz. Web sayfamız üzerinden bizimle iletişime geçerek, çeviri hizmetleriyle ilgili detaylı bilgi edinme fırsatı elde edebilirsiniz.

Çeviri ofisimiz, 160 dile yakın çeviriyi yeminli tercümanlar aracılığıyla gerçekleştiriyor. Akademik, hukuki, tıbbi, finans, medikal ve eğitim gibi birçok alanda çeviri işlemleri, alanında deneyimli yeminli tercümanlar tarafından kusursuz bir şekilde yapılıyor.

Birçok dilde çeviri hizmeti veren tercüme ofisi olarak, Türkiye’de en uygun fiyat avantajını sizlere sunmaya devam ediyoruz. Firmamızın yeminli tercüme hizmetlerini tercih ettiğinizde evrak takip sürecinde hiçbir aksilik yaşamazsınız. Aynı zamanda apostilli veya noter onayı için ekstra ücret talep etmeyen firmamız, çeviri işlerinde birtakım fiyat indirimleri uygulamaya devam ediyor.

Hızlı ve Kaliteli Yeminli Çeviri Hizmeti

Tercüme bürosu olarak müşteriler için 7/24 çeviri hizmeti sunuyoruz. Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden mezun yeminli tercümanlar, firmamızın yeminli, noter onaylı ve apostilli tasdikli çeviri işlemlerini gerçekleştiriyor.

Müşteriler için hazırlanan yeminli çeviri evraklarının apostilli ve noter onay süreci firmamız tarafından sonuçlandırılıyor. Resmi evrakların takibi tarafımızca yürütülüp, noter ve apostilli onayı için ekstra bir ücret talep etmeden sonuçlanan onaylı tercüme belgeleri, adresinize kadar teslim ediliyor.

Çeviri hizmetlerinde işimizin profesyonel tercümanlar tarafından en kaliteli haliyle yapıldığını sizlere sunabildiğimiz yüzlerce referans aracılığıyla anlayabilirsiniz. Hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için web sayfamızda yer alan iletişim bölümünden bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Tercüme belgelerini tarafımıza ulaştırdıktan sonra, alanında deneyimli yeminli tercümanlar tarafından belirlenen fiyatlar, müşteriye sunuluyor. Ardından karşılıklı onayın alındığı tarihten itibaren firmamız tarafından yeminli tercüme işlemleri başlatılıyor.