Ultra Lüks Araba ve Ev Fiyatına Satılan Kol Saatinin Fiyatı 3 Milyon Türk Lirası

TAKİP ET

Sahibinden.com'da, Tamamı altın benzersiz. Dünyada eşi yok başlıklı ilan içerisinde satışa sunulan ve 19. yüzyılda üretildiği söylenen kol saati 3 milyon TL'lik fiyatıyla ziyaretçilerin dikkatini çekiyor.

 

Çorum’da ikamet eden ilan sahibi müteahhit Salim Çakal, saatin ilginç hikayesini şöyle aktarıyor; “1994’te Napoli’ye yaptığım seyahat sırasında rastladığım bir antikacıdan bu saati aldım. Saat İsviçreli bir saat ustası tarafından yapılmış. Yapım tarihinin ise 19.yy’ın ikinci yarısı olduğu tahmin ediliyor. Kayış haricinde saatin tamamı orijinal parçalardan oluşuyor. Altın ve elmastan oluşan bu saat için bu güne kadar değişik teklifler aldım. Arsasını ve lüks otomobilini bu saatle takas etmek istediğini söyleyen kullanıcılar oldu.”

 

 

SAATİN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Çorum'da oturan ilan sahibi Selim Çakal, satışa çıkardığı saatin dünyada eşi benzeri olmadığını söyledi. 1850 ila 1900'lü yıllar arasında iöal edildiği belirtilen saatin tamamı altın ve kırmızı elmas parçalarından oluşuyor. Saati fiyatı ise 3 Milyon Türk Lirası olarak satışa çıkarıldı.