Katilleri tarafından çekilmiş, tüyler ürperten 10 olay, video haber

TAKİP ET

Cinayet Kurbanlarının Katilleri Tarafından Çekilmiş 10 Tüyler Ürperten Fotoğraflı Bilgi. Kurbanların son fotoğraflarıdır ve aynı zamanda cinayeti işleyen kişiler ve kurbanları hakkında bilgiler videoda yer verilmiştir.

10. ‘Şehvet Katili’

“Şehvet Katili” ve “Ayakkabı Fetişi Katili” olarak bilinen Jerry Brudos, Karen Sprinker’ı bir otoparktayken kaçırmış ve garajında rehin tutmuştu. Orada, Sprinker’ı iç çamaşırı modeli olarak fotoğraf çektirmeye zorladı. Sonrasında Sprinker’ı öldürdü, vücudunu parçalara ayırdı ve cesediyle cinsel ilişkiye girdi. Jerry Brudos 1969’da Sprinker ve üç ayrı kadını benzer yöntemlerle öldürmekten yargılandı. 2006’da hapishanede öldü.

9. “Şekeradam’ın”

29. Kurbanı Dean Corll, diğer adıyla “Şekeradam”, bu takma ismi çalıştığı şeker fabrikasının ürünlerini çocuklara dağıtarak onları arabasına çektiği için kazanmıştı. Toplamda, 1970 – 1973 arası 28 erkek çocuğunu öldürse de, Corll’un eşyaları arasında bulunan kimliği belirsiz bir erkek çocuğunun fotoğrafı 29. kurbanın varlığını öne sürüyor. Fotoğraf bulanık olsa da, fotoğraftaki çocuk Dean Corll’un resmileşen diğer kurbanlarının hiçbiriyle eşleşmiyor.

8. Anatoly Slivko’nun izci videosu resimleri

Tarihin en sadist katillerinden Anatoly Slicko baygınlık ve bilinçsizlik üzerine deneyler yapıyordu. Bir erkek çocuğunun hayatını kaybettiği korkunç bir kazanın görüntülerini izlerken hissettiği cinsel uyarılmadan esinlenerek bunu yapmaya başlamıştı. Slivko erkek çocuklarıyla arkadaş olup onları ormana götürürdü ve bayılana kadar boyunlarından bir iple ağaca asardı. Bazı durumlarda, Slivko baygın haldeki çocuklara saldırmış ve sonrasında onları uyandırıp bunu sır olarak saklamaları için zorla yemin ettirmişti. 7 farklı olayda ise Anatoly Slivko genellikle cinsel tatmin yaşamak için cesetleri parçalayarak, yakarak ve istismar ederek en başta kendisini uyaran kazanın bir nevi canlandırmasını yapmıştı. Çocukları öldürse de öldürmese de, Slivko her seferinde yaptıklarının videosunu çekmişti. 1989’da idam edildi.

7. Shari Miller, ölümünden kısa bir süre önce

William Richard Bradford barmenlik yapan Shari Miller’i çölde yapacağı bir fotoğraf çekiminde ona eşlik etmesi için ikna etti. Birkaç tane fotoğraf çektikten sonra Bradford kadını boğarak öldürdü, dövmelerini keserek çıkardı ve cesedini çöpe attı. Bradford daha sonradan Tracey Campbell’ın kayboluşuyla ilgili sorgulandı. O sırada polis Miller’ın fotoğraflarının yanında 54 kadının daha fotoğraflarına erişti ve Miller’ı kimliği tespit edilememiş cesetle eşleştirdiler. Bunu takiben Campbell’ın cansız bedeni de Bradford’un Miller’ı öldürdüğü yere yakın bir noktada keşfedildi. 2006’da Bradford’un fotoğraf albümündeki kadınlardan birkaçının daha kimliğinin tespit edilmesine rağmen, çoğunun kaderi hala bilinmiyor. Bradford 2008’de idam edildi.

6. Madyson Jamison’ın bilinen son fotoğrafı

Jamison Ailesi’nin tümü – Bobby, Sherilynn ve kızları Madyson – Ekim 2009’da oldukça şüpheli şartlar altında ortadan kaybolmuştu. Cesetleri, Oklahoma, Red Oak’un dışındaki ormanlık alanda 4 yıl sonra bulundu ve cinayet şüphesi ağır basmaya başladı. Madyson’ın bu fotoğrafını kimin çektiği bilinmiyor fakat akrabalarına göre kız fotoğrafta çok huzursuz görünüyor. Bu yüzden bazı araştırmacılar fotoğrafı çekenin katil olduğu teorisini öne sürüyor.