Wısc- R Zeka Testi Materyali

TAKİP ET

Wısc- R zeka testi materyali, testin uygulanması için ihtiyaç duyulan malzemelere denir. Wısc- R zeka testi uygulayıcı çantası içinde çeşitli materyaller vardır. Testin sözel ve performans bölümlerini çocuklara uygulamak için gerekli materyaller bir aradadır.

Testin sözel ve performans bölümlerini çocuklara uygulamak için gerekli materyaller bir aradadır. Wısc- R zeka testi çocuklarda bireysel zekayı ölçmeye yarayan testler bütünüdür. Akıl yürütme becerilerini ölçebileceğiniz bu test içinde herekli her şey vardır. Wısc- R zeka testi materyali almak istediğinizde size çantası ile beraber satılır. Çok fazla üründen oluştuğundan çanta sayesinde materyaller kaybolmaz.

Ömür Boyu Eğitim, Wısc- r zeka testi materyali almak isteyenlere en iyi fiyat seçeneklerini sunuyor. Wısc- R zeka testi materyali içerisinde çok sayıda şekil ve küpler bulunur.

Resim düzenleme

Resim tamamlama (puzzle görseller)

Şekil tamamlama ( çocuk, at, yüz, araba ve elma )

Küplerle desen

Parça Birleştirme

Kontrol tablosu

Test için lazer kesimli ham MDF’den yapılmış şekillerden oluşan set içindedir. Boyalı ve birbirine geçebilecek şekilde tasarlanmış küpler de çantada var. Wısc- R zeka testi materyali içinde her testi bir arada tutacak kilitli poşetler de bulunuyor. Materyallerin hepsi kaliteli ve korunaklı olduğundan defalarca kullanıma uygundur. Wısc- R zeka testi eğitimi alacaksanız en kısa sürede bu setten edinmeniz gerekmektedir. Şekiller dışında sözel grup testleri ve diğer test grupları için de dokümanlar vardır. Wısc- R zeka testi yapmanız için gerekli tüm ekipmanlar tek bir çantanın içine doldurulmuştur. Fiyatı uygun ve her biri kalitelidir.

Wısc- R zeka testi materyali için ödediğiniz ücret size testi uygulamaya başladığınızda geri dönecektir. Vakit kaybetmeden Wısc- R zeka testi materyali alıp uygulayıcı olarak kullanabilirsiniz. Wısc- R zeka testi materyallerini içinde taşıyacak omuz askılı çanta ile testi her ortamda uygulamanız da mümkündür. Gerekli materyalleri edinen psikolog, pedagog ve ruh sağlığı uzmanları eğitimle testi uygular. Wısc- R zeka testi materyali içeriğinde dikkat edeceğiniz yönergeler de vardır. Materyalleri nasıl muhafaza etmeniz gerektiği de açık bir şekilde belirtilmiştir.    Merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını https://www.omurboyuegitim.com/ web sitemizden öğrenebilirsiniz.

Wısc- R zeka testi zeka testi