Turgay Ulusoy: Canik'te kara bulutların dağılmasına az kaldı

TAKİP ET

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Adayı Turgay Ulusoy Canik'te seçim çalışmaları boyunca Canik'in gezmediği mahallesi ve sokağı kalmadığını belirterek, kendisini güzel yüzlü dostane ve samimi birlikte karşılayan her kese teşekkür etti.

Canik artık her evin bir aile ferdi gibi ve esnaf ziyaretlerinde içlerinden biri olarak karşılandığını belirterek bu samimiyetin ve içtenliğin sandığa da yansıyarak Canik’in yeni dönemin başlayacağını ve yeni bir tarih yazılacağını dile getirdi.

Canik’te bencil, egoist ve kendisi ve yakın akraba ve aile çevresinden başka hiç kimselere değer ve kıymet vermeyen yönetim anlayışının halkın kendisine bırakacağına inandığını da sözlerine ekleyen Ulusoy, “Biz her gün akşam dükkânı kapatır gibi belediyeyi kapatarak Atakum’daki evine istirahate giden bir başkan Canik’i kurtarmak için mücadele ediyoruz. Biz mekânın gerçek sahipleriyiz. Bizim ne Atakum’da, ne başka bir yerde kalacağımız yerimiz yoktur. Canik bizim evimizdir. Biz Canik’i sosyal ve ekonomik olarak daha iyi bir noktaya getirmek için mücadele ederken onlar mesai saatleri bittiği için devlet memurumu gibi bizi Atakum’dan izleyecekler... Madem Atakum bu kadar seviyorsun Atakum’dan aday olsaydın…” diye konuştu.