Tesettürde Vazgeçilmez Şal Modelleri

TAKİP ET

Eşarbın kare yapısının aksine şal ve modellerinde ebatlar dikdörtgendir. Bu durumda şalın bağlanmasıyla birlikte boyun bölgesi daha rahat bir şekilde kapatılabiliyor. Tesettürün sorumlulukları gereği kadınlar, eşarpların dışında son yıllarda şal ve modellerine de ağırlık vermeye başlamış durumda. Tesettürde vazgeçilmez şal modelleri de bu kapsamda çeşitlilik göstermektedir.

Özellikle son yıllarda soft renkler ön plana çıkmaya ve pastel tonda kombinleri tamamlayacak renklerde üretilmeye başlamıştır. Çok parlak olmayan bu renkler, zarif bir kombin oluşturulmasına yardımcı oluyor. Renklerin dışında şal modelleri içerisinde abiye şal, penye şal, piliseli şal ve pamuk soft şal modellerini en çok tercih edilen seçenekler arasında sayabilmek mümkün.

Modası Geçmeyen Şal Tasarımları

Kaliteli kumaştan üretilmiş şallar, uzun ömürlü kullanım sunabilmektedir. Aynı kalitede uzun yıllar kullanım sunuyor olsa da bazı modeller kombinlerinizde demode kalabilir. İşte bu noktada, yapacağınız zamansız şal seçimleri ile her dönem, kombinlerinizi şallarınızla şık bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Modası geçmeyen şal tasarımlarında renk ve desenler ise oldukça önemli bir konudur. Düz renkler her kıyafetle uyum sağlarken, bazı desenler günlük kombinleri dahi şık bir kombin haline getirebilir.

Renk ve desenler, şal tasarımı için önemli bir konu olsa da bunlara ek olarak şalın yapısı ve dokusu da konforlu bir kullanım için önemlidir. Tasarım olarak modaya uygun olduğunu düşündüğünüz şalın kaymayan, kırışmayan ve nefes alabilen bir yapısı olduğu takdirde her sezon konforla kullanabilmeniz mümkün. Tüm bunların bir arada bulunduğu modası geçmeyen şal tasarımları arasında aşağıdaki örnekleri sayabilmek mümkün;

Ebruli desen şal

Pırlanta şal

Pamuk soft şallar

Janjan şallar

Medine ipeği şallar

Bürümcük şallar

Monogram şallar

Bambu kraş şallar

Her Tarza Hitap Eden Kaliteli Şallar

Her kadın, kıyafetlerinde ve aksesuarlarında kendi tarzını mutlaka yansıtmaktadır. Bu durum, tesettürlü kadınlarda ise şal ve eşarp seçimlerinde kendini gösteriyor. Konforu ön planda tutan kadınlar için kolay bağlanabilen şal seçimlerini görebiliyorken, şıklığı her zaman ilk unsur olarak gören kadınlar, şalların kumaş ve desen seçimlerinde kendini yansıtabilmektedir.

Elbette kendi tarzınızı en iyi şekilde yansıtarak içinde kendinizi rahat hissedebileceğiniz kombinler oluştururken aynı zamanda şal seçiminde dolabınızı da göz önünde bulundurmalısınız. En sık giydiğiniz kombinlere ve parçalara yönelik şal seçimi yapmanızın dışında her kıyafet ve kombine uyabilecek tasarımlarda şallar, adeta kurtarıcınız olacaktır. Bu sebeple düz renk siyah, lacivert ya da size yakıştığını düşündüğünüz renk skalasında düz renk şallara dolabınızda yer vererek her tarz kıyafetiniz için ideal kombinler yapabilirsiniz. Günlük kullanımın dışında özel günler için tercih edeceğiniz ipek şallar ya da medine ipeği şallar ise her kombinde göze çarpan ilk detay olacaktır.

Farklı Modellerde Şal Fiyatları

Tesettürlü olmayan kadınlarda kombini tamamlayan bir aksesuar olarak tercih edilebilen şallar, tesettürlü olan kadınlarda dinin gerekliliklerini yerine getiren önemli bir parçadır. Bu sebeple neredeyse her kadının dolabında karşımıza çıkar. Kullanım oranına, ihtiyaca ve tarza göre çeşitlenen şallar, geniş fiyat aralığına sahip bir kategoridir. Şal fiyatları başta kumaş yapısı olmak üzere birçok kritere bağlı olarak değişmekte olup özel tasarımlarda şal fiyatlarında belirleyicidir. Özel günlerde tercih edilecek ipek şallar, fiyat olarak bakıldığında günlük kullanımda öne çıkan penye şallara göre yüksek olabilmektedir. Ancak farklı marka ve model seçenekleri sayesinde her bütçeye hitap edebilen en şık modeli bulabilmek mümkün.

Tüm ürünlerimizi görmek için “ https://www.esarpipekyolu.com/” adresinden yararlanabilirsiniz.