Twitter' da Beklenen O Özellik Geliyor

TAKİP ET

Twitter sosyal medya da çığır açacak bir uygulamaya imza atmak üzere çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Dünya genelinde milyonlar tarafından kullanılan Twitter ''beğenmedim'' butonu kullanıcılar ile paylaşmak istiyor.

Twitter en çok kullanılan sosyal medya ağlarından biri. Kullanıcılarına daha iyi imkan sunmak için çalışmalar devam edilen Twitter'a ''beğenmedim'' butonu geliyor.

Twitter tarafından yayınlanan yeni bir güncelleme platformu mobil uygulaması "I don't like this Tweet" ("Bu Tweet'ten hoşlanmıyorum") ismi verilen yeni bir geri bildirim aracı geliyor.

Söz konusu yeni aracın kullanıcılar zaman çizgisinde gösterilen tweet'lerin niteliğine dair önemli bir geliştirme sağlaması bekleniyor.

Twitter' kullanıcıları daha da kişiselleştirilmiş tweet'ler sunma çabası bir parçası olan bu yenilik birlikte kullanıcılar daha az görmeyi tercih yaptıkları içerik türlerini işaretleyebilecekler. Buna özel geliştirilen bir tuş da elbette bu anlamda en etkili yol olarak görülüyor.

Bu Tweet'ten hoşlanmıyorum" tuşu platform "zenginleştirilmiş zaman çizgisi" özelliğine giden yolda bir sonraki adım gibi görülüyor. Söz konusu özellik sayesinde Twitter, algoritmik açıdan seçilen tweet'lerin varlığın daha yüksek bir doğruluk sunmasını hedeflemiş oluyor.

Bu yeni tuştan yararlanmak için hoşlanmadığınız bir tweet'i belirleyip sağ üst köşede yer alan aşağı oka dokunduktan sonra ortaya çıkan "Bu tweet'ten hoşlanmıyorum" seçeneğini kullanmanız yeterli olmuş olacaktır.

Diğer taraftan ise özellik henüz Android ve masaüstünde kullanımda değil.