Facebook hesap hackleme, şifre kırma programı, face hesap şifresi ele geçirme nasıl yapılır?

TAKİP ET

Facebook şifre kırma programı en çok aranan ama en az bilgi içeren konulardan birisidir. Facebook şifre kırma konularında yer alan programların çoğunluğu virüs yada trojan gibi zararlı yazılımlar içermektedir. Sizlere bugün anlatacağımız bu konu sayesinde sizlerde çalınan facebook hesaplarınızı kolayca tekrar geri alabilirsiniz. Facebook hesabım çalındı ne yapmalıyım?

Facebook’un artık eski popülerliği kalmadı. Çok değil 5 – 6 yıl öncesine kadar sosyal medya denildiğinde akla gelen ilk isim Facebook’tu. Fakat şu aralar Facebook’un Twitter’ın bile gerisine düştüğünü söyleyebiliriz. Eğer Zuckerberg zamanında Instagram ve WhatsApp’ı satın almış olmasaydı Facebook şimdiye silinip gidebilirdi. Fakat Instagram ve WhatsApp’ın Facebook’u destekleyen bir yapıda kurulması, bu platformun da yaşamını uzattı.

Şimdilerde herkesin bir Facebook hesabına sahip olmasının birkaç farklı nedeni var. Bunlardan en önemlisi Instagram hesabına girişte büyük çoğunluğun Facebook hesabını kullanıyor olması.

Ayrıca pek çok mobil oyuna kolay giriş için Facebook hesabı kullanılabilir. Bu da insanların Facebook’u bir şekilde kullanmaya devam etmelerine zemin hazırlamış.

Her ne kadar Facebook’ta girip zaman geçirmeseler de Facebook’u bir şekilde kullanmaya devam ediyorlar. İşte bu yüzden, Facebook var olduğu sürece, bir hesaba girmeye yardımcı olacak telefon takip uygulamaları da var.

mSpy nedir, ne işe yarar?

Mobil izleme uygulamasında aradığınız her şey burada. mSpy'ı oluştururken amacımız, anında çalışan, kullanımı kolay ve ihtiyacınız olan bilgiyi ihtiyacınız olan her an size sunan, üstelik kafanız karışmadan uzaktan cep telefonu takip çözümü sunabilmektedir.

Kurulum çok basit

mSpy kurulumu neredeyse 5 dakika sürer. Gerçekten.

Her zaman haberdar olacaksınız

mSpy size her zaman en güncel bilgileri sunar, her 5 dakikada bir günceller.

Görünmez olacaksınız

Görebilecekleri bir uygulama simgesi olmayacağından sizin programı kullandığınızı bilemeyecekler.

Her şey güvende

Bilgileri aktarmak için banka seviyesinde şifreleme kullanıyoruz. Bu da sadece sizin verilere erişebileceğiniz anlamına gelir.

Her zaman yanınızdayız

Ne zaman yardıma ihtiyacınız olsa, bize ulaşın. 7/24 buradayız.

Çok uygun fiyatlı

mSpy bir bardak çaydan daha ucuz. Ve sayesinde elde edeceğiniz huzur, gece rahat yatmanızı sağlayacak.

Ebeveyn Kontrollü
Facebook izleme özelliği olan mspy sayesinde, çocuklarınızın internette gezinmesini takip edebilirsiniz.

Facebook hesabım çalındı ne yapmalıyım?

Varsayalım Facebook hesabınızı çaldırdınız. O zaman geri almak için hayli çaba sarf etmeniz gerekiyor. Çünkü çalan kişi muhtemelen sizin mail adresini de değiştirmiştir. Dolayısıyla değiştirdiği mail adresini bilmiyorsanız elden çok fazla bir şey gelmeyecektir. Böyle bir durumda en iyi seçenek Facebook ile iletişime geçmek olacaktır.

Ruslar tarafından geçtiğimiz aylarda kısa süreliğine indirme linklerini paylaştıkları facebook checker v3 programıyla facebook şifresini kırmak istediğiniz e-posta adresini veya profil adresini yazarak facebook şifre kırma işlemine hemen başlayabilir ve kısa süre içerisinde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Program göründüğü gibi kullanımı oldukça kolaydır. Kurulum gerektirmeden bilgisayarınızda çalıştırarak dilediğiniz facebook hesabının şifresini bulabilmeniz mümkündür. 

Yasal Uyarı!!!
Facebook hesabı size ait değilse yapmakta olduğunuz işin suç olduğunu unutmayın!

Facebook Şifre Kırma Programı indir