Tekkeköy Baştan Değişecek

TAKİP ET

AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayının kim olacağı merakla beklenirken, ilçenin sevilen isimlerinden olan AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Aday Adayı Emrah Baştan adı sıkça konuşulmaya başlandı.

AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Aday Adayı Emrah Baştan’ın adının temayül yoklamasında ve gerçekleştirilen anketlerde sıkça çıkması, gözleri genç adayın üstüne çevirdi. Önümüzdeki günlerde belirlenmesi beklenen AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı, Emrah Baştan mı olacak?

ADI HEP ÖN PLANDA
Aday adaylığı sürecinin devam ettiği 2024 Yerel Seçimleri öncesinde AK Parti’de bazı aday adaylarının isimleri ön plana çıkmaya başladı. Tekkeköy Belediye Başkan Adaylığı için kolları sıvayan ve gerçekleştirdiği seçim programlarıyla dikkat çeken AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Aday Adayı Emrah Baştan, ismi ön plana çıkan aday adayları arasında yer alıyor.

EFENDİ KİŞİLİĞİYLE TANINIYOR
Tekkeköy İlçesinde büyük bir destek gören ve ilgiyle karşılanan genç siyasetçinin, yapılan temayül yoklamalarından ilk sıralarda çıktığı, anketlerde ise adının sıkça dile getirildiği bilgisi kamuoyunda sıkça konuşuluyor. AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanlığında uzun yıllar görev yapan ve efendi kişiliği ile ilçe halkının sevdiği isimler arasında yer alan Emrah Baştan’ın, AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adaylığı görevini üstlenmesi bekleniyor.

ADAY OLURSA FARKLI KAZANIR!
Siyasetteki başarılarının yanı sıra ticarette de başarılı işlere imza atan Emrah Baştan’a, AK Parti’nin Samsun siyasetindeki önemli isimlerin de sıcak baktığı, adaylık konusunda ilk tercih olarak belirttiği öne sürülürken, aday olması halinde seçimi farklı kazanacağı konuşuluyor. Önümüzdeki günlerde belirlenecek olan AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayının kim olacağı ilçede merakla bekleniyor.