Zero GB için Güvenilir Adres: Kopazar!

TAKİP ET

Knight Online severleri heyecanlandıran en yeni server olan Zero, aktif olduğu tarihten bu yana pek çok oyuncunun gözdesi olmuştur. Yalnızca ön kayıt oluşturmuş olan oyuncuların oynama şansı bulabildiği bu sunucuda, Zero'dan önce gelmiş olan Agartha, Pandora ve Felis'te de uygulanan OTP sistemi bu sunucu için de geçerli olurken, özellikle değişen oyun içi dinamikleri ve keyifli bir deneyim sunan bu sunucuda oyuncular güçlerini kanıtlamaya çalışıyor.

Zero sunucunun açılması ile birlikte oyuncular GB satışlarını oldukça merak etmiş, Knight Online para birimi olan GB ile karakterini en hızlı ve en iyi şekilde güçlendirmek, diğer oyuncular ile takas gerçekleştirebilmek ve GB ile PUS üzerinden Knight Cash almak isteyen kişiler, Zero sunucusu için GB satın almak istemektedir.

Zero serverı Knight Online GB alım satım işlemlerine açık durumda olurken, oyuncular bu sunucuda güçlerini gösterebilmek için en uygun fiyatlarla GB satın alabilecekleri siteleri araştırmaktadır. Güvenilir bir site üzerinden GB satın alarak, oyun içerisinde kasması oldukça zorlu ve uzun süren GB’ye en kolay şekilde sahip olarak kısa sürede güçlenmek isteyen kişiler için Zero GB alımı için pek çok seçenek bulunmaktadır.

Ayrıca sahip oldukları Zero GB’yi satarak gelir elde etmek isteyen kişiler Zero GB satışı için de güvenilir bir site aramaktadır.

Knight Online Zero GB Nasıl Alınır?

Zero GB satın alarak önemli avantajlara ve imkanlara sahip olmak isteyen oyuncular, Knight Online Zero GB Nasıl alınır? Sorusuna yanıt aramaktadır. Güvenilir bir site tercih ederek kişiler çok basit bir şekilde ihtiyaç duyduğu miktarda GB satın alabilirken, oyun içi Trade üzerinden bu satın alımlar kişilere siteler tarafından teslim edilmektedir. Zero GB satın almak için gerçekleştirilecek olan adımlar şöyledir;

Siteye üye olunduktan sonra, Zero GB ürünlerinden ihtiyaç duyulan seçenek seçilerek, satın alım işlemine başlanmalıdır.

Satın alımdan önce kişilerin Zero sunucusunda sitenin belirlemiş olduğu Trade noktasında hazır halde beklemesi önemlidir.

Satın alma işlemine geçmeden önce kişiler oyun nicklerini doğru olarak ilgili alana yazmalıdır.

Ardından sitenin ödeme yöntemleri içerisinden tercih edilecek yöntem ile ödeme gerçekleştirilerek tercih edilen Zeus GB kolayca satın alınabilmektedir.

Satın alımdan kısa bir süre sonra, teslimat noktasında bulunan kişilere satın aldıkları miktarda GB teslim edilerek hizmet tamamlanmaktadır.

GB teslim alındıktan sonra veya teslim esnasında sitelerin görevlileri herhangi bir şekilde sizlerle iletişime geçmemekte, bu nedenle bir mesaj alınması halinde dolandırıcılara kanmamak ve herhangi bir işlem yapmamak oyuncular için önemlidir.

Zero GB Fiyatları

Zero GB fiyatları, anlık olarak siteler tarafından güncellenirken bu satın alımlar için sabit bir fiyat bulunmamaktadır.  Tüm serverlar için geçerli olan bu durum KO GB fiyatları için;

Serverın aktif oyuncu sayısı

Serverın yaşı

Stok durumu

Fiyat Politikası

Gibi etmenlerin etkili olması ve özellikle de arz talep durumu sebebiyle fiyatların değişmesinden kaynaklanmaktadır. En yeni sunuculardan biri olan Zero için de özellikle aktif oyuncu sayısı ve talep sebebiyle fiyatlar diğer serverlara göre yüksek olabilmekte, ancak uygun fiyatlarla satın alınabilmektedir.