Yılbaşı İçin Özel Tasarım Yüzükler

TAKİP ET

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte hediye alımı da artmaktadır. Her kadının elinde en az bir zarif yüzüğün olması gerekmektedir. Çünkü yüzükler kadınların ellerinde oldukça zarif durur. Pırlantam markası tüm kadınları düşünen oldukça vefalı bir o kadar da kaliteli bir markadır.

Her kadının elinde yüzük olmasını istediği için hemen hemen her bütçeye uygun yüzükler üretmiştir. 0.10 karattan başlayıp 2.50 karata kadar yükselen bu yüzükler sayesinde artık her bütçeye sahip kadınlar istediği yüzükleri satın alabilecek. 

Pırlanta, tamtur gibi çeşit çeşit yüzükleri bütçenize uygun seçebilirsiniz. Üstelik yeni yıla özel Pırlantam markasının yapmış olduğu %60 indirimiyle beraber tüm güzel kadınların yüzünü güldürmeyi başarmıştır. 

En Çok Sevilen Yüzük Modelleri

Her kadın en iyi koşulları hak eder. Bu koşulun ne olduğu önemli değildir. Örneğin en iyi iş, en iyi araba, en iyi muamale, en iyi yüzük bile bu koşullara örnek olabilir. Yüzükler sayesinde eller adeta parıl parıl parlar. Pırlanta yüzük, duruşuyla ve asaletiyle direkt olarak ellere dikkat çekecektir. Bu sayede herkes yüzüklerinizi beğenecek ve nereden aldığınızı soracaktır.

Günümüzde en sık kullanılan yüzükler arasında tektaş yüzük gelmektedir. Bundan seneler önce de çok beğenilen ve her kadının parmağında olan yüzükler hala kadınların vazgeçilmezleri arasında baş sırada gelmektedir. Küçük taştan büyük taşa, klasikten bağımsız, ikonik yüzüklere kadar tasarıma sahip olan tektaş yüzüklerin günümüzde birçok farklı taşlı modeli çıkmıştır.

Her Bütçeye Uygun Yüzükler

Tektaş yüzükler kadar rövanşta olan tamtur yüzük modelleri de kadınlar tarafından çok beğenilmektedir. Parmağınızı tamamıyla taşla saran bu yüzüklerin görüntüsü çok daha zarif ve kibardır. İnce, zarif taşlarla çerçevelenen yüzüklerden, abartılı taşlarla çerçevelenmiş yüzüklere kadar her kadının zevkine uygun olarak tasarlanmıştır. 

Ayrı ayrı hikayeleri olan, birbirinden farklı pırlanta yüzükler herkesin kalbinde taht kurmayı başarmıştır. Özellikle marka, tüm pırlanta yüzüklerine ekstra özen göstererek tasarımlarını gerçekleştirmektedir. İster tamtur, ister tektaş isterseniz de sade ve şık yüzükleri alarak parmaklarınızı taçlandırabilirsiniz. Her bütçeye uygun olarak tasarlanan bu göz alıcı yüzükleri Pırlantam sitesinden temin edebilirsiniz.