Yat Kiralama İstanbul

TAKİP ET

Yatlar denizde yapılacak olan seyahatlerde kullanılan, gezi ve iş amaçlı kullanılan lüks teknelerdir. Yatlar sundukları lüks konfor sayesinde denizin keyfini çıkarmak isteyenler tarafından tercih edilmektedir.

Yat kiralama İstanbul boğaz turları içinde tercih edilmektedir. İstanbul’da belirli organizasyonlar ve kutlamalar yat kiralama imkanı Uluçay Yatçılık tarafından sunulmaktadır. Evlilik teklifi, sevgililer günü turu, yıldönümü kutlamaları gibi özel günlerde yat kiralamak yeni trendler arasında yer almaktadır. Organizasyonun kusursuz ve gezilerin mükemmel planlanmış olması için yat kiralama firmasını doğru seçmek gerekir.

İstanbul Adalarda Yat ile Deniz Keyfi Bambaşka

İstanbul’da bulunan 9 adanın kıyılarını keşfetmek ve yattan denizin keyfini çıkarmak bambaşka bir keyif sunmaktadır. Yat hizmetlerinde denize girmek için sakin koylar tercih edilerek temiz denizin tadını çıkarma imkanı sunulmaktadır. İstanbul Boğazı’nda yat ile gezmek için günlük ve saatlik kiralama imkanı bulunmaktadır. Saatlik yat kiralamak için organizasyon saatlerini kapsayan rezervasyonunuzu Uluçay Yatçılık firmasına yaptırarak sorunsuz bir organizasyonun hazırlandığından emin olabilirsiniz. İstanbul Boğazı’nda evlilik teklifi, güzel bir akşam yemeği gibi özel hazırlık gerektiren geziler için organizasyonu dert etmenize gerek yoktur.

Yeni Yıla Boğaz’da Girmenin Ayrıcalığını Yaşayın

Yat kiralayarak İstanbul boğazında yeni yılı karşılamak yılbaşı akşamında oluşan muhteşem görsel şölenleri en güzel yerden izlemenizi sağlar. Yılbaşı boğazda atılan havaii fişeklerin altında teknede eğlenirken yeni yıla sevdiklerinizle beraber özel bir etkinlikte girebilirsiniz. Boğazdan İstanbul’a bakarak kalabalığı hissedebilir ve yatınızdaki sakinlikte coşkuyu tadabilirsiniz. Yeni yıla girebilecek en özel yer İstanbul Siluetini görebildiğiniz bir deniz manzarasıdır. Uluçay Yatçılık yılbaşı özel organizasyonları için yat kiralama ve organizasyon hizmetleri vermektedir.

Kız Kulesinde Romantik Evlilik Teklifi İçin Yat Kiralama

Kız kulesi İstanbul boğazındaki yalnızlığından mı yoksa kendine has mahzun güzelliğinden midir bilinmez yıllardır insanlar tarafından hem romantizm hem de aşk ile özdeşleştirilmektedir. Unutulmaz olması istenilen bir evlilik teklifinin de kız kulesinde yapılması muhteşem olmasını sağlayacaktır. Yat kiralayarak kız kulesine yanaşabilir ve evlilik teklifinizi romantik kız kulesi eşliğinde yaptıktan sonra aldığınız evet cevabının kutlamasına boğaz turu ile devam edebilirsiniz. Kız kulesinin büyüsü ile süsleyeceğiniz evlilik teklifiniz bir ömür boyu unutulmayacaktır.

Yat Kiralama Fiyatları

Yat kiralama fiyatları saatlik olarak belirlenmektedir. Uzun süreli kiralamalarda firmaların tarifeleri değişiklik göstermektedir. Ancak boğaz turu, ada turu, yatta kurumsal ağırlama gibi organizasyonlar için 2-3 saat gibi süreler yeterli olduğu için saatlik kiralamak organizasyonlar açısından avantaj sağlamaktadır. Uluçay Yatçılık firmasının yat kiralama seçenek ve fiyatları ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için https://www.teknekiralama.com.tr/ web adresini ziyaret etmek ya da firma ile iletişime geçmek yeterli olacaktır. Özel organizasyonlarınız ve özel istekleriniz için Uluçay Yatçılık ile iletişime geçerek geniş tekne filosundan seçim yaparak organizasyonlar için rezervasyon yaptırabilirsiniz.