Termodizayn, Mobil Çözümler ile Konteyner Dükkanlar Sunuyor

TAKİP ET

Teknolojiyi yakından takip eden uzman ekibi ile sokak lezzetlerinin daha sağlıklı ortamlarda sunulmasını sağlayan Termodizayn, seyyar dükkânlar ile dekoratif ve modern görüntüler sunuyor.

Termodizayn soğutma, Dört mevsim şartlarında çalışabilen ve kullanıma hazır halde sunulan mobil dükkânlar ile ihtiyaca göre farklı modeller üretiyor. Teknolojiyi yakından takip eden uzman ekibi ile sokak lezzetlerinin daha sağlıklı ortamlarda sunulmasını sağlayan Termodizayn, seyyar dükkânlar ile dekoratif ve modern görüntüler sunuyor.

Mobil çözümler, işinizi ve hayatınızı kolaylaştırıyor. Akıllı ve pratik tasarımlar olan Mobil çözümler, Ucuz nakliye ve çalışmaya hazır halde sunulması en büyük avantajlarından olduğu gibi ekstra servis gerektirmeyen, kolaylıkla yerinize kurabilen sistemlerdir.

Balıkçılar ve tavuk satıcıları, Kasaplar, Sebze ve meyve satıcıları, Dondurmacılar, şarküteriler, seyyar Marketler ve mini Bakkallar için anahtar teslimi tam teçhizatlı seyyar dükkânlar göz kamaştırıyor.

Her geçen gün yükselen kiralarla başı dertte olan satıcılar, Termodizayn Soğutma'nın mobil çözümleri ile para kazanabileceği yeni alanlar keşfederken, ekstra harcamalardan da kurtuluyor.

Termodizayn Mobil Dükkânları istediğiniz yere taşıyabilirsiniz; hatta kiraya bile verebilirsiniz. Elektrik ve su bağlantısı ve montaj gerekmeyen dükkânlar kullanıma hazır olarak sunuluyor. Taşıması ve nakliyesi kolay olan dükkânlar, Uluslararası konteynerlerin içine sığacak ölçülerde tasarlanmıştır. İçerisindeki tüm aksesuarlar maksimum kaliteli ekipmanlar ile donatılmış ve kullanıcı için her şey düşünülmüştür.

Terazisinden, bıçak setine, soğuk deposundan, raflarına kadar tüm aksesuarları içinde bulunduran Termodizayn Mobil Dükkanlar, hijyen standartlarına uygun bulunmaktadır.

TERMODİZAYN ŞİRKET GENEL PROFİLİ

1987 Yılında faaliyetlerine aile şirketi olarak başlayan Termodizayn, kurumsallığa ilk adımını 2000 yılında attı. Tamamen yerli sermayeli ve konusunda uzmanlarca kurulan şirket, "soğutma sistemleri imalat, montaj ve servis" faaliyetini bugüne kadar geliştirerek devam ettirdi. Zaman içinde imalatlarını geliştirerek yurt dışına ihraç edecek konuma ulaşan Termodizayn, Toplam kalite anlayışını prensip edinerek, kalite sertifikaları üzerinde çalışmalarını tamamladı.

Termodizayn, 1000 m2 kapalı alanda hizmet vermektedir. yurtiçi ve yurtdışı satış ve servis noktaları her geçen gün gelişmekte olan firma müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışmaktadır.

Termodizayn, ürünlerini 2005 yılı ortasından itibaren CE etiketli olarak sundu. Kalite ve ihracat çabaları neticesinde ürünlerini, Avrupa, Asya, Arap ve Afrika ülkelerinde geniş bir satış yelpazesine ulaştıran Termodizayn, tropikal iklim şartları ve endüstriyel tasarımlar konusunda rakipleri arasında farkını gösterdi.

TERMO DİZAYN SERVİS GARANTİSİ

TERMODİZAYN Türkiye’de 48 bölge servisi ile 24 saat -365 gün servis güvencesi, tam donanımlı servis araçlarıyla hizmet veriyor. Yurt dışında birçok ülkede yetkili servislere sahip olan Termodizayn, Yurt içinde ve dışında 24 saat içerisinde kesin ve kalıcı çözümler sunuyor.

Termodizayn mobil çözümlerini ve soğuk depo ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz: https://termodizayn.com/