Su Tekniği Alanında Lider Firma: Burkut

TAKİP ET

Su tekniği; suyun geri kazanılması, arıtılması, işlenmesi, iyi kalitede suyun hazırlanması gibi birçok konuyu içine alan bir alandır.

Burkut ülkemizde1984 yılından bu yana faaliyet göstermektedir. İşletme profesyonel su tekniği firması olarak 2013 yılından itibaren çalışmaya başlamıştır.
Çalışma alanı içine su giren gıda, meşrubat, tütün, tekstil, kimya, otomotiv, enerji, plastik ve demir çelik gibi tüm alanlarda iş ortakları bulunan firma su tekniği alanında Türkiye’nin önde gelen kuruluşları arasında yer alıyor.

Burkut Su Tekniği Cihazları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yüksek kalitede su elde etme, kazanlara besi suyu hazırlama ve içme suyu hazırlama alanlarında Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa merkezli birçok büyük markanın Türkiye temsilciliğini yürütmektedir.

Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Bilinçli Su Kullanımına Destek

Her türlü sudan yüksek kalitede bir su elde edebilmeniz mümkündür. Bunun için doğru ekipmanları kullanmalı ve profesyonel bir destek almalısınız.

Burkuk Su Tekniği Cihazları şu alanda daha yaşanabilir bir dünya için bilinçli su kullanımına destek verir;

Yüksek kaliteli su elde edebileceğiniz su arıtma sistemi

Buhar kazanı be soğutma sistemleri için besi suyu hazırlama

Kullanılan suların tekrar kullanıma kazandırılması

Suya yönelik arıtma sistemleri ve dezenfeksiyon sistemleri gibi tüm konularda cihazların satışını, bakımını ve onarımını yapmaktadır.

Su tekniği alanındaki tüm cihazların kurulumu, sistem montajı ve teknik servis hizmetleri için işletmeye başvurabilirsiniz.

Su Arıtma Sistemleri Teknik Servisi

Su arıtma sistemlerinde kullanılan su kimyasalları, ters osmoz membranları, kartuş filtre, aktif karbon gibi birçok malzeme satışı yanında Burkut, su arıtma sistemleri alanında teknik servis hizmeti vermektedir.

Su tekniği cihazlarında yedek parça temini, arızalı parça tamiri, cihazların düzenli bakım süreçleri ve arıza konularında uzman ekipleriyle yetkili bayii olduğu cihazlarda teknik servis hizmeti veriyor. Garanti süreci ve garanti dışı satış sonrası bakım ve servis hizmetleri için her zaman başvurabilirsiniz.

İşletme hem çevre dostu hem de doğal yapıya duyarlı olan bir çalışma sistemiyle iş sağlığı ve güvenliği konusunda üzerine düşenleri yaparak sürdürülebilir kaliteli su elde etme işlemleri üzerine çalışmalarını devam ettirmektedir.