SEO Nedir? Kimler SEO Yapmalıdır? SEO Ajansı Ne Yapar?

TAKİP ET

Web siteniz size göre çok güzel görünüyor ancak ziyaretçi sayınız artmıyor mu? O zaman arama sonuçlarında çıkmıyor çıkıyor olsanız bile yüksek sıralarda görünmüyor olabilirsiniz.

Her şeyden önce sitenizin performansını artırmak üzerine kurulu bir SEO stratejisine ihtiyacınız var. Bu neleri içeriyor? Anahtar kelime analizi; bu analiz sayesinde sitenize girecek ziyaretçi kitlesinin hangi anahtar kelimelerden gelmesi gerektiğini tespit edersiniz. Örneğin pimapen satıyorsanız pimapen araması yapan kişilerin sitenize girmesi gereklidir, ayakkabı kelimesinden sitenize girecek ziyaretçilerin hiçbir ticari değeri yoktur. Bu yüzden anahtar kelime analizi en önemli SEO parametresidir.

SEO Ajansı Tüm Stratejinizi Belirler

SEO ajansı tüm SEO stratejinizi belirler ve hizmet planına göre stratejinin operasyonel ayağını da yerine getirir. Bu yüzden eğer sitenizin ziyaretçi sayısını artırmak ve arama sonuçlarında web sitenizin görünmesini istiyorsanız yapmanız gereken şey SEO ajansı ile çalışmak olmalı. Başka alternatifler yok mu? Tabi ki var, yıllarınızı vererek SEO’yu öğrenmeye çalışabilir ve bir SEO uzmanı olabilirsiniz ancak çoğu işletmenin bunu yapacak zamanı yok… Bir diğer seçenek ise şirket bünyesinde bir SEO uzmanı işe almak. Bunun istihdam bedeli ise düşündüğünüzden daha yüksek olacaktır, üstelik bir süre sonra SEO işlemleri azalıp ucuzlayacak olduğunda dahi o uzmanı aynı maaşla çalıştırmak zorunda kalacaksınız. Bu yüzden hem faturayı gider gösterebilmek gibi mali avantajlar hem de profesyonel hizmet için bir SEO ajansı ile çalışmak öneriliyor.

En İyi SEO Ajansını Bulun

SEO stratejilerinden en iyi şekilde fayda sağlamak istiyorsanız yapmanız gereken şey en iyi SEO ajansı ile çalışmak. Bu sayede ne mi yaparsınız? Maksimum faydayı sağlar ve ziyaretçi sayınızı katlarsınız! Sizin için araştırdık ve tüm araştırmalarımızın sonucu en iyi SEO ajansı olarak Seoinno SEO Ajansı ile karşılaşmamızı sağladı.

Bu ajansın sahibi Gökhan Barışkan’ın tam tamına 3 tane SEO ile ilgili yayımlanmış kitabı var. Bu ne anlama geliyor diyecek olursanız kendisinin de sıkça söylediği gibi “Bu işin kitabını yazmış!” o yüzden mutlaka bir teklif formunu doldurmanızı öneriyoruz.