SEC ve Ripple Arasındaki Davada Yeni Gelişmeler

TAKİP ET

XRP nasıl alınır ve XRP fiyat değişkenliği nedir? 2020 yılının sonundan bu yana devam eden Ripple ve SEC davasının ne şekilde devam edeceği ve sonlanacağı merak edilmektedir.

XRP nasıl alınır ve XRP fiyat değişkenliği nedir? 2020 yılının sonundan bu yana devam eden Ripple ve SEC davasının ne şekilde devam edeceği ve sonlanacağı merak edilmektedir. Davada meydana gelen son gelişmeler Ripple lehine olup dava hakimi SEC tarafından yapılan Ripple lobicilik çalışmaları iddiasını dava ile bir alakası olmadığından dolayı reddetti. Davanın sonucu ile ilgili yapılan yorumlar Ripple lehine olacağı ya da blok zincir devi olan Ripple’nin elindeki ile yetinmek zorunda kalacağı şeklinde iki farklı görüşe ayrılmaktadır. Davadan gelen her olumlu haberler birlikte ise Ripple yani XRP fiyat seviyelerinde yükseliş yaşanmaktadır. Son dönemlerde Elon Musk ve Bitcoin etkisi biraz daha ön planda olup düşüşe yol açsa da dava ile ilgili yaşanan gelişmeler XRP nasıl alınır sorusuna yanıt arayan kişilerin sayısını artırıcı etkiye sahiptir. Eğer siz de ripple satın alarak işlem yapmak istiyorsanız hemen en avantajlı kripto para borsalarından biri olan Bitlo’yu tercih ederek avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Ripple (XRP) Nasıl Alınır?

Kripto para alımları denildiğinde genellikle akla ilk olarak madencilik yöntemi gelir. Ancak XRP nasıl alınır diye araştırdığınızda bazı kripto paraların aksine ripple için madencilik yapılmadığını göreceksiniz. Dolaşımda bulunan bütün ripple değerleri şirket tarafından üretilir ve toplam üretilen miktar yüz milyar adettir. Ancak bunun 40 milyar adedi kullanıma sunulmuştur. Diğer kripto para birimlerine kıyasla farklı bir yönteme sahip olan bu sanal para belli aralıklar ile piyasaya sürülür.

Kullanıcılar uygun XRP fiyat ile coin satın almak istediklerinde işlem hacmi yüksek olan kripto para borsasını kullanabilirler. Bunun için borsa üzerinde hesap oluşturmanız gerekir. Bu aşamada adınız ve soyadınız, cep telefonu numaranız, e-posta adresiniz gibi bilgileri girmeniz yeterli olacaktır. Hesap oluşturup bakiyenize nakit transferi yaptıktan sonra kripto para alım işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Ripple Fiyat Hesaplama

XRP nasıl alınır sorusunun yanı sıra fiyat hesaplama da kullanıcıların sıklıkla merak ettiği noktalar arasında yer alır. Sürekli değişkenlik gösteren ripple fiyatlarının güncel verilerini öğrenmek ve işlem yapabilmek için hesaplama aracı kullanmanız yararınıza olacaktır. Bu sayede kripto paranın TL karşısındaki son işlem değerini öğrenmiş olursunuz. Bu hesaplama ile bakiyenizde bulunan Ripple’nin kaç TL’ye karşılık geldiğini de görebilirsiniz. XRP kaç TL sorusuna da cevap bulabileceğiniz bu hesaplama aracına bitlo.com üzerinden hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. Aracın reel para birimi sekmesine rakamsal TL değerini girdiğinizde buna karşılık gelen güncel XRP fiyat ve alım değerini otomatik olarak hesaplamaktadır.