Pro Plan Marka Kedi Maması Kampanyalı Fiyatlarla Uygunpetgross.com.tr 'de!

TAKİP ET

Hepimizin bildiği gibi sağlıklı yaşamın temeli, dengeli ve doğru beslenmekten geçiyor. Bu durum kedi dostlarımız için de geçerli. Evcil hayvanlarımızın da yaşamlarının ilk dönemlerinden itibaren doğru beslenmeye ihtiyaçları var. Kaliteli mamalarla onları beslediğimizde, patili dostlarımızın sağlıklı kalmalarına destek oluruz ve ileride oluşabilecek rahatsızlıklara karşı da kedilerimizi koruruz. Bu sebeple de kedi maması seçiminde doğru kararlar almalı, kedimizin sağlığını destekleyecek mamalara yatırım yapmalıyız. Kedi maması seçiminde önemli olan detayları inceleyim.

Besleyici Kedi Mamaları Seçin

Kediler etobur hayvanlardır. Bu yüzden de kedimiz, günlük beslenmesinin temel bir unsuru olarak ete gereksinim duyar. Protein bileşeni, kedi mamasının içindekiler bölümünde ilk sırada yer almalı ve proteinin oranı kedinizin ihtiyacı ile uyumlu olmalıdır.

Kedi maması kedinizin yaşına ve aktivite seviyesine uymalıdır. Örneğin, yavru kediniz için çiğnemesi ve kavraması kolay, küçük boyutlu mamalar almalısınız. Yetişkin kediler için mamalar kediniz ortalama 7-8 yaşına gelene kadar idealdir. Bu yaştan sonra sevimli dostunuz için yaşlı kedi maması almanız gerekecek. 

Kedilerin aktive düzeyi de mama seçiminde önemli bir husus olmaktadır. Hareketli kediniz için kalorisi yüksek, daha az hareket eden ve günün büyük çoğunluğunda uyumayı seven kedi dostunuz için az kalorisi bulunan mamalar alabilirsiniz. 

Kedi mamaları kedinizin sağlığı için tasarlanmıştır. Kedi ırklarını düşünürsek, onları benzersiz kılan belirli ve tanınabilir özelliklerin olduğunu fark ederiz. Bu durum kedi maması seçimini de etkiler. Kedinize satın alacağınız mama, onun ırkına da uygun olmalıdır. 

Kedi mamasının yapısında zararlı maddeler bulunmadığından ve mamanın son tüketim tarihinin geçmediğinden emin olmalısınız. Kedinize sunacağınız mama taze ve sağlıklı olmalıdır. 

Güvenilir ve Kaliteli Markalara Yoğunlaşın

Hem kuru hem de yaş kedi maması üreten şirketlerin çeşitliliği çok fazla. Bu yüzden bilinçli bir seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Kedinizin sağlığını koruyacak bir mama arayışı içindeyseniz, ilk tavsiyemiz Pro Plan mamalar oluyor. Köpek ve kedi maması söz konusu olduğunda bir adım öne çıkan Pro Plan mamalar, evcil hayvanınızın sağlıklı ve dengeli beslenmesini sağlayacak ürün gamına sahip. Siz de patili dostunuzun enerjik kalması, dengeli ve sağlıklı bir mama yeme deneyimi elde etmesi için Pro Plan mamalardan tercih edebilirsiniz. 

Pro Choice ikinci önerimiz. Bu marka da kedinizin çeşitli besin bileşenlerinden yeteri oranda almasına ve gün boyu enerjik kalmasına yardımcı olacak ürün seçeneklerine sahip. Kaliteli kedi maması olarak elbette Hill’s ürünlerinden de söz etmemiz gerek. Hill’s mamalar her ırka ve yaşa uygun kedi mamaları sunuyor. Kedinizin beslenme gereksinimini karşılamak adına bu markanın mamalarından da güvenle seçim yapabilirsiniz. 

Kedi Maması Çeşitlerini Tanıyın

Kedi dostlarımız için mamalar farklı form, boyut ve türlerde üretilir. Kedi konserve mamaları patili dostunuzun nem ihtiyacını karşılamasına destek olurken, onun sevebileceği pek çok aroma ile satışa sunulur. Kuru kedi mamaları en çok tercih edilen çeşittir. Bu mamalar kedinizin genel sağlığını en iyi şekilde korur.

Ödül kedi mamaları kedinizin mutluluk seviyesine katkı sağlarken diğer yandan onun eğitimi konusunda da yardımcıdır. Kedi maması türleri arasından bir seçim yapmanız gerektiğinde sevimli dostunuzun damak tadına ve beslenme gereksinimlerine hitap eden ürünleri satın almayı unutmamalısınız!