Paw Paw Marka Kedi Maması Çeşitleri, Kampanyalı Uygun Fiyatlarla - Zoo.com.tr 'de

TAKİP ET

Hassas bünyeye sahip kediler için mama seçimi oldukça önemli bir karardır. Doğru mama, kedinin sağlıklı bir şekilde yaşam sürmesini sağlarken aynı zamanda enerjik olmasını ve günlük aktivitelerini yerine getirebilmesini sağlar. Bunun yanı sıra, kediye damak zevkine uyan bir mama sunulmalıdır. Kediye mama seçiminde bulunmak çok zorlu bir süreç olabilir.

Çünkü çok çeşitli marka, lezzet ve içerik var ve bunlar arasından seçim yapmak zor. Bu yüzden, mama seçiminde bulunurken bazı önemli hususlara dikkat etmek faydalı olacaktır. İşte o önemli detaylar… 

Kedinizin Beslenme Gereksinimine Uyum Sağlayan Mamalar Tercih Edin

Kedilerin mamaya olan ihtiyaçları farklılık gösterir. Kedilerin yaşına, cinsine, türüne ve aktivite düzeyine göre farklı mamalar vardır. Mesela, yavru bir kedilere gelişimlerini destekleyecek kalorisi yüksek mamalardan tercih edilmelidir. Kedi maması tercihinde bulunurken kedinin aktivite düzeyi mutlaka göz önünde bulundurulmalıdır. Çünkü bazı kediler çok enerjik olabilir ve daha fazla besin değeri içeren mamalardan gerekebilir. 

Hareketsiz kediler için ise kalorisi yüksek olan mamalardan tercih etmek onların kilo problemi yaşamasına neden olabilir. Bundan dolayı mamaların içeriği detaylı incelenmeli ve uygun içeriğe sahip mamalardan alınmalıdır. Kedinin kısır olup olmadığı da göz önünde bulundurulmalıdır. Kediler kısırlaştırıldıktan sonra metabolizmalarının işleyişi değişir. Bu yüzden çok çabuk kilo almaya başlarlar. Kedinin sağlıklı ve ideal kiloda yaşamaya devam edebilmesi için kısırlaştırılmış kedilere özel mamalardan alınmalıdır. 

Kaliteli Markalara Yönelin

Çeşitli markalar kedi maması üretmektedir. Bu markalar arasından seçim yaparken kimi zaman güçlük çekilebilir. Ancak bazı detaylara dikkat ederek doğru markadan kedi maması alınabilir. Öncelikle markanın çevrece bilinen ve güvenilen bir marka olduğundan emin olunmalıdır. Evcil canlılar söz konusu olduğu zaman sıklıkla tercih edilen markalar arasındaki Paw Paw kedi maması, kedilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak çeşitlilikte mama sunar. 

N&D kedi maması, kedi mamaları arasında sıklıkla tercih edilen bir diğer seçenektir. Kedinin damak zevkine hitap edecek mamaları bu ürünler arasından keşfetmek mümkün. Enjoy kedi maması çeşitleri ise kediler için özenle hazırlanan besleyici özelliği yüksek olan mamalardır. Kedinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak ve damak zevkine hitap edecek mamaları, siz de bu markalar arasından seçebilirsiniz. 

Kedi Maması Çeşitlerini Bilin

Evcil canlılar için mamalar farklı içerikte, dokuda ve çeşitlilikte üretilmektedir. Konserve kedi maması, kedilerin sıvı ihtiyacını karşılayan lezzetli mamalardan biridir. Kuru kedi maması, kedilerin severek tükettiği, sağlığını destekleyen mamalardandır. Ödül kedi maması ile kediyi eğitirken aynı zamanda sağlığına katkıda bulunulabilir. Açık kedi mamaları ise hem ekonomik hem de sağlığa destek olan mamalar arasındadır. Kısacası, kedi mama seçenekleri arasından tercihte bulunurken kedinin damak zevkine hitap edecek ve ihtiyacı olan besinleri karşılayacak mamalardan alınmalıdır.