Özel dikim ceket modellerinin tasarım aşaması nasıl olur

TAKİP ET

Takım elbiselerin olmazsa olmaz parçalarından ceketler, geniş çeşitliliğe sahip ürünlerdir. Hazır kalıp veya özel dikim şeklinde tasarlanan ceketler, yakasından tutunda düğme detayına kadar farklılık gösterir. Klasik kıyafetler ile doğru bir şekilde kombinlendiğinde kusursuz bir görünüm sunan ceketler, özel kumaşlarla üretilir.

Özel günlerde şıklığınıza şıklık katmak için özel dikim ceket kullanabilirsiniz. Çizgili, ekoseli, tek renk, pamuklu ve buna benzer kumaş seçenekleri arasından seçim yaparak özel dikim yaptırabilirsiniz. Özel dikim, kişilerin vücut ölçülerine ve anatomik özelliklerine uygun şekilde dikilir. Bu sayede kişilerin üzerinde duruşu kusursuzdur. Uzun yıllar kullanmaya uygun olan özel dikim ceketler için öncelikle terzi ile beraber ürünün modeline karar vermeniz gerekir. Ardından kumaş seçimi ile modelin uyum içerisinde olup olmadığı kontrol edilir ve devamında ise kişilerin vücut ölçüleri alınır. Astarlı, çift düğmeli, tek veya çift yırtmaçlı, astarsız ve buna benzer pek çok detayına karar vererek dikim aşamasına başlanır. Her bir özelliği ile kişilerin tarzınızı yansıtacak şekilde tasarlanan ceketler, özel dikim şeklinde dikildiğinde kusursuz bir şekilde durur.

Özel dikim ceket tasarım aşamaları titizlikle devam eder

Özel dikim ceket modellerinin tasarım aşaması, kişi ve terzinin koordineli bir şekilde hareket etmesi şeklinde devam eder. Kıyafetler, kişilerin tarzını ve karakterini yansıtır. Katılacağınız etkinliğe uygun şekilde kıyafetler tercih ederek şık duruşunuzla kusursuz gözükebilirsiniz. Özel dikim diğer ismiyle ısmarlama giyim ürünleri ile hazır kalıp modellerine göre daha modern bir duruş sergileyebilirsiniz. Kişilerin ölçülerinin alınması, bu ölçülere uygun kalıpların hazırlanması ile tasarım sürecine devam edilir. Kişilerin tarzına uygun şekilde tasarlanan özel dikim ceketler, özel davetlerde, düğünlerde, toplantılarda ve buna benzer klasik giyinmeniz gereken durumlarda kurtarıcı parçalar olarak değerlendirilir. Titizlikle sürdürülen tasarım ve dikim süreci karşısında kişiler için hem kaliteli hem de son derece şık bir ceket modeli ortaya çıkar. Ürünün kruvaze veya blazer şeklinde tasarlanan gömlekler ile hem şık hem de modern gözükebilirsiniz. Tarzınızı yansıtan modeller için kaliteli kumaş seçimi yaparak çok daha modern bir ceket sahibi olabilirsiniz.