My Hero Academia İzle - Anime İzle - Death Note İzle

TAKİP ET

Kahramanların bulunduğu bir evrende geçen kahramanlık akademim animasyonu 2014 yılında dergisi yapılmıştır. 2015 yılında ilk defa seyirci ile buluşması sağlanmıştır. İlk sezonunu da 2016 yılında başlatmış ve televizyonlarda gösterime sunulmuştur.

5 farklı sezon yapan ve 6.sezonu için hazırlanan My hero academia pek çok ödüle layık görülmüştür. Genel olarak hikaye içerisinde kahramanlardan bahsedilir ancak baş kahraman olarak kabul edilen ızuku herhangi bir şekilde diğerleri gibi özel güçlere sahip değildir. Kendisi dışında özel güçlere sahip olan sınıf arkadaşları tarafından gördüğü zorbalıklar ile başlayan bir hikâyeye sahiptir. Animeye ulaşmak isteyenler My Hero Academia izle ile seyredebilirler.

Okulun Diğer Yüzü

My Hero Academia konusu anime içerisinde dikkat çeken konu içeriği Izukunun etrafındaki olaylara karşı güçsüzdür. Burada verilen ana tema başlangıçta insanlar eşit doğmazlar fikrini benimsetebilmektir. Baş karakter ile kendi sınıfındaki arkadaşları tarafından zor durumda bırakılması ile animasyon başlar ve diğer arkadaşların özel güçleri bulunmaktadır. O dünya içerisinde herhangi bir özel gücü olmayan nadir ve sayılı kişiler arasında kabul edilir.Anime izlemek isteyenler için iyi bir tercih.

O her zaman benimsemiş olduğu ve hayatının başrolü noktasında bulunan ve onun kahraman olarak nitelendirdiği All-might gibi olabilmek için sürekli olarak hayaller kurmaktadır. Izuku sınıf arkadaşları 4 yaşında olmasına rağmen hepsi farklı bir özel güce sahiptir. Onların gücüne yaklaşabilmek için ülkedeki en iyilerin gittiği kahramanlık okullarından birine kendini kaydettirir. Bu okulun adı Yueikoya'dır. Dram ile aksiyon dolu bir anime serisi de içinde süper güçlerin bulunduğu biraz da komediye yakın bir seri olarak kabul edilir. Her seri kendi içerisinde 13 farklı bölümden oluşmaktadır. 

Korkunun İzi

Animelerin bu fantastik süper kahramanlarla dolu olduğu dünyadan sıyrılarak daha karanlık psikolojik ve polisiye alanına geçmek isteyenlere önerilen bir başka manga türü ise Death Note'dir. Konusu bir lise öğrencisi etrafında devam ettirilir. Tamamı ile korkuya dayalı ve doğa üstünlüklerin hakim olduğu bu seri Japonya da yazılmıştır ve bir dergide resimlenmiştir. Tsugumi Ooba tarafından yazılan bu Manga lise öğrencisinin hayatını değiştiren bir defter bulması ile başlangıcını yapar. Derslerinde oldukça başarılı olan baş karakter Yagami bu defteri bularak kurallarını okumaya başlar. Sonrasında fantastik, kurgusal ve gerilim dolu sahnelerde baş karakterin süreci keşfetme serüvenini görmeye başlıyoruz. Animeyi izlemek isteyenler Death Note izle yazarak aratabilirler.