Malta Dil Okulları ve Fiyatları

TAKİP ET

Yurtdışında yabancı dil öğrenmek isteyenler için en cazip ülke seçeneklerinden biri de malta oluyor. Malta hem tatil yapmak hem de yabancı dil eğitimi için minimum düzeyde bütçe ayırmak isteyenlerin adeta imdadına yetişiyor. Muhteşem bir doğaya sahip olması ve bununla birlikte pek çok ülke ile kıyaslandığında çok daha düşük fiyatlarda yabancı dil eğitimi almanın mümkün olması bu ülkeyi benzerlerinden ayırıyor.

Son yıllarda popülerliği çok daha fazla artan Malta’nın  ılıman bir iklime sahip olduğunu da unutmamak gerekiyor. Kış mevsiminin son derece geçiyor olması da sadece ülkemizden değil dünyanın pek çok ülkesinden  pek çok kişinin rotasını Malta’ya çevirmesini beraberinde getiriyor.  Turistik açıdan da büyük bir ilgi gören Malta’da eğitim almak için ne kadar bütçe ayrılması gerektiği ise merak konusu! 

Özellikle 2020 Malta dil okulu fiyatlarıhakkında araştırma yapanlar tahmin ettiklerinden çok daha düşük rakamlarla karşılaşabiliyor. Özellikle bu ülkede para biriminin Euro olduğunu belirtelim. Bununla birlikte yaşam masraflarının daha düşük olması da  yurtdışında yabancı dil eğitimi almak isteyenlerin dikkatinden kaçmıyor. Yabancı dil eğitimi veren kurslar arasında Türkiye'den gidenler için çeşitli kampanyalar düzenleyenler de var.  Ayrıca uçak biletlerinin fiyatları da yine diğer ülkeler ile kıyaslandığında çok daha düşük rakamlara tekabül ediyor. 

Peki, Malta’da hangi okullar tercih edilmeli? Okullara kayıt yaptırmak için hangi belgeleri hazırlamak gerekiyor? Bu soruların yanıtlarını ve çok daha fazlasını en güncel bilgilerle öğrenmek isterseniz ICES Turkey  internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Yurt dışında yabancı dil eğitimi dendiğinde ilk akla gelen adreslerden biri olan bu sitede güncel kurs fiyatları hakkında da detaylı bilgi bulabiliyorsunuz.

Sınıfların sadece 15 kişilik olması ve kursa başladığınız ilk gün seviye tespit sınavına giriyor olmanız gibi sizi şaşırtacak bilgileri de  bu internet sitesinde bulabilirsiniz. Sonuç olarak Malta’da yabancı dil eğitimi almak için mutlaka belirli bir seviyede dil bilgisine sahip olmanız gerekmiyor. Kendi seviyenize uygun olan sınıflara yerleştiriliyor ve böylelikle dil eğitimi almaya başlayabiliyorsunuz. Başvuru koşullarını öğrenmek için hemen ICES Turkey  internet sitesine tıklayın!