Kullanışlı metal soyunma dolabı ile fabrikalarınızı düzenleyin!

TAKİP ET

Soyunma dolapları genellikle sactan üretilen ve farklı modelleri bulunan dolaplardır. Kullanım alanları oldukça geniş olan bu dolaplar ; ofis, fabrika , tarım sektörü , okullar , yurtlar , askeriye, restorantlar ve daha nice yerlerde kullanılır. Sadece çalışanlar için değil müşteriler de kullanabilir. Bu dolapları alışveriş merkezleri ve spor salonlarında kullanılmaktadır.

Çalışanların iş kıyafetlerini giyip temiz kıyafetlerini saklaması için kullanılır. Müşteriler ise değerli eşyalarını saklamak için kullanır. Kullanışlı olan bu dolaplarda asma kilit sistemi bulunmaktadır. Metal dolapların en çok tercih edilen ürünü soyunma dolabı modelleridir. Çelik personel soyunma dolapları görselleri ve fiyatları için yandaki bağlantıya tıklayınız. Cazip fiyatları ve demirin kalitesi uzun ömrü sebebiyle işletmelerin ilk tercihi konumundadır. İşçi soyunma dolapları kilitli veya asma kilitli olarak üretilir. Metal dkp sactan üretilir ve yangına karşı dayanıklıdır.

Havalandırma panjuru , isimlik ve 180 derece açılan kapılarla kullanışlı , uzun ömürlü ve yüksek güvenlik sağlamaktadır. Hava sirkülasyonu sayesinde kötü kokulardan kurtulmuş olursunuz. Tahta soyunma dolaplarına göre daha uzun ömürlü ve kullanışlıdır.

Beş farklı modeli olan bu dolaplar kişi sayısına göre belirleyebilirsiniz. Tek kapılı , iki kapılı , üç kapılı , dört kapılı ve altı kapılı olarak sınıflandırılır. İş hukuku kanununa göre her işletmenin çalışan sayısına göre soyunma dolabı bulundurması gerekir. Bu dolaplar dışarıdan alınan darbelere karşı dayanıklıdır. Elektro statik toz boyalı olan bu dolaplar uzun süre kullanıma uygun hale getirilir.

Soyunma dolabı dışında en çok tercih edilen model dosya dolabı modelidir. Kilitli dosya dolapları fiyatları için yandaki bağlantıya tıklayın. Bu modelde klasör , evrak veya ağır malzeme saklamak için kullanır. 4 raf 5 gözden oluşan bu dolapların raf sayıları standarttır. İsteğinize göre raf sayısını arttırıp ya da azaltabilirsiniz. Genellikle ofislerde ya da temizlik sektöründe kullanılmaktadır. Rafların taşıma kapasitesi 45 – 50 kg arasındadır. Günümüz koşullarına uyum sağlayan bu dosya dolapları pandemi ile birlikte evlerde de kullanıma uygun hale gelmiştir. Ev dizaynına uygun olan bu dolapları satın almak için internette araştırma yapmanız gerekir. Bilindiği üzere askılı dosyalar için dosya dolapları kullanılamamaktadır. Bunun için kartoteks dolabı kullanılır. 4'lü kartoteks dolapları en çok tercih edilen özlük dolabı modelidir. Çekmeceleri teleskopik raylıdır. Merkezi kilit mekanizması sayesinde tüm çekmeceler kilitlenir. Endüstriyel tip fabrikalarda genelde dolaplarda ağır yük taşınmasını ister. Bu nedenle de isteğe göre özel üretim yapılması gerekmektedir. Endüstriyel malzeme dolabı modelleri bu konuda istenilen ihtiyacı sağlar. Kalın sac ve yüksek kaliteli işçilikle üretilen çelik malzeme dolapları , çekmeceli veya raflı olabilir. Firma ihtiyacına göre istenilen koşullarda üretebilir.

Çok gözlü dolaplar genellikle öğretmen dolabı adıyla anılır. Ayakkabı, öğretmen ve öğrencilerin yoğun olarak kullandığı öğretmen dolapları, kitap ,defter , çanta, ayakkabı gibi eşyaların saklanması için ideal ürünlerdir. Metal öğretmen dolabı 10 kapaklı veya 15 kapaklı olarak üretebilir. Kilitli metal dolap bir işletmenin olmazsa olmazıdır. Tamirhanelerin ve atölyelerin en vazgeçilmez ürünü ise çalışma tezgahı olmaktadır. Çekmeceli ve profil kasa olarak üretilen metal çalışma tezgahları demir gövdesiyle son derece dayanıklıdır. 2 mm kalınlıktaki kutu profil ile üretilen metal atölye tezgahları % 100 açılma kapasitesine sahip çekmecelere sahiptir.

Yeni ürünler hakkında bilgi almak ya da istediğiniz ölçülerde dolap yaptırmak istiyorsanız Engin Metal'i tercih edebilirsiniz. Yıllardır bu sektörde olan ve kaliteyle , uygun fiyatı aynı anda sunan firma sizin isteklerinizi yerine getirecektir. Detaylı bilgi almak için mail ya da telefon yoluyla iletişime geçebilirsiniz. 1973 yılından beri çelik dolap imalatı yapan firma size en pratik yolu sağlayacaktır. En kısa sürede geri dönüş sağlamış olacaklardır.