Kolayevim Nedir? Kampanyaları Nelerdir?

TAKİP ET

Tasarrufa dayalı faizsiz finans anlayışının temsilcisi olan Birevim'in alt markası olan Kolayevim, insanları hayallerine kavuşturmaya çözüm üretmeye devam ediyor. İnsanların tasarrufa yönelerek yapacakları birikimlerle ev sahibi olmaları için kolay ve ekonomik çözümler üreten Kolayevim her gelir grubundan insana hizmet sunuyor

Oldukça geniş kitlelerin yaşam kalitesini arttıran ve insanlara doğru zamanda, doğru yerde, doğru tasarruf yöntemleri sunan kuruluş ev sahibi olmak ya da yatırım yapmak isteyenlere öncülük ediyor.

Sürekli Güncellenen Kampanyalar

Sistemin amacı sürdürülebilir, özgün, insan odaklı çözüm önerileri ile vatandaşların barınma gereksinimlerini hızlı kolay ve daha az maliyet ile gidermek. Vatandaşlara kredisiz ev alma seçeneği sunan Kolayevim kampanyaları sürekli güncellenir. Talebe karşılık sunulan kampanya ve avantajlar ile faizsiz finans desteği sağlanır. Sermayesi olmayan insanlar için umut olmaya devam eden sistem faizsiz ev alma hayalindeki herkese kapılarını açıyor. Sistem;

Hiç peşinatsız

Kredisiz

Taksitle

Faizsiz ev sahibi yapıyor.

Kira Öder Gibi

Her yeni kampanya ve her yeni uygulamadan yararlanmak isteyen insanların şubelerine girdiği anda hayallerine adım attığı sistemde en büyük avantaj taksitle ev alma imkanı sunulmasıdır. İnsanları hiç peşinatsız ev ve araba sahibi yapan sistem böylelikle banka faizlerinden de kurtulmak için avantaj sağlıyor. İnsanların kira öder gibi ev sahibi olduğu sistemde birikimleri ve bütçelerine göre vade seçenekleri sunulur. Taksitle ya da senetle gayrimenkul sahibi olan insanlar kefilsiz ev alma rahatlığını yaşarlar.

Türkiye'nin Her Yerinden Gayrimenkul

İnsanların birikimlerini kullanarak hızlı ve kolay şekilde ekonomik şartlarda ev sahibi olmalarını sağlayan sistem tasarrufa yönlendirdiği gibi aynı zamanda birikimleri değerlendirmeye de olanak sunuyor. Sistemin ev alma kampanyaları hakkında bilgi sahibi olan vatandaşlar kendi gelir ve ekonomi bütçelerine göre Türkiye'nin her yerinden gayrimenkul sahibi olabiliyor.