İzmir Güzellik Merkezi

TAKİP ET

Güzellik merkezleri kadın veya erkek herkesin kozmetik ihtiyaçlarını profesyonel olarak karşılayan yerlerdir. Belirli bir hizmette uzmanlaşmış güzellik merkezleri olduğu gibi birden fazla hizmeti sunmak için yeterli ekibe sahip büyük salonlar da vardır.

Güzellik merkezlerinin sunduğu en yaygın profesyonel hizmetler şu şekildedir:

Profesyonel Cilt Temizliği

Sağlıklı, parlak ve beslenmiş cildi korumak için yüz bakımı ve temizlik gereklidir. Yüzünüz güneş ışığına, kire ve kirliliğe maruz kaldığından, en azından iki haftada bir yüz temizliği yaptırmanız önerilir. Cildinizden birikintileri, makyajı, kiri, fazla yağı ve teri temizler. Yüz bakımı aynı zamanda saç ağartma, bronzlaşma ve diğer yüz bakımlarını da içerir. En iyi sonuçları elde etmek için herhangi bir yüz prosedürüne girmeden önce daima profesyonel tavsiye alın.

Manikür & Pedikür

Profesyonel bir manikür ve pedikür ile bakımlı el ve ayaklara sahip olabilirsiniz. Manikür ve pedikür hizmetleri esnasında el ve ayaklar derinlemesine nemlendirilir. Böylece el ve ayaklarınız pürüzsüz ve yumuşak olur. Daha sonra onlarca renk seçeneği içinden en hoşunuza giden ojeyi seçebilirsiniz. Güzellik uzmanınız uygulamayı ustalıkla yapar.

Ağda

Güzellik salonlarında en çok tercih edilen bir diğer hizmet ise ağdadır. Tüyleri kökünden alan en etkili ancak geçici epilasyon yöntemidir. Sekiz haftaya kadar ağda yapılan bölgede yeni tüyler çıkmaz. Kaşlar, yüz, bikini bölgesi, bacaklar, kollar, sırt, karın ve ayaklar dâhil olmak üzere vücudun hemen hemen her yerine ağda yapılabilir. Aralarından seçim yapabileceğiniz ve pürüzsüz, ipeksi bir cildin keyfini çıkarabileceğiniz farklı ağda türleri vardır.

Lazer Epilasyon

İstenmeyen tüyler için ağda gibi geçici bir çözüm yerine daha kalıcı bir işlem istiyorsanız güzellik merkezlerinin sunduğu lazer epilasyon hizmetinden yararlanabilirsiniz. Lazer epilasyon, ışınlar yardımıyla kıl köklerini tahrip eder ve tekrar çıkmalarını engeller.

Zayıflama ve Vücut Bakımı

Birçok salon ayrıca bölgesel zayıflama ve vücuttaki kusurları tedavi etmek için bakım hizmetleri de sunar. Bu bakım hizmetleri cihazlar yardımıyla ya da manuel olarak yapılan masajları içerebilir. Vücut bakımı için uygulanan masajlar vücudunuzda istediğiniz görünümü elde etmenize yardımcı olurken aynı zamanda gerginliği ve kas ağrısını azaltır ve dolaşımı, enerjiyi ve uyanıklığı artırır.

M’aesteticare Güzellik Merkezi, İzmir güzellik merkezi arayışınızda listenize mutlaka dahil etmeniz gereken bir işletmedir. Yukarda saydığımız hizmetler ve çok daha fazlasını M’aestheticare Güzellik merkezinin uzman ekibinden son kalite ürün ve cihazlar ile alabilirsiniz. Dilediğiniz bir hizmet için randevu oluşturmak isterseniz M’aestheticare güzellik merkezine 05306609242 telefon numarası ve info@meltemguzellikmerkezi.com mail adresi ile ulaşabilirsiniz.