İzmir Boşanma Avukatı

TAKİP ET

Boşanma süreci her iki taraf için de hem maddi hem manevi olarak oldukça yıpratıcı bir süreçtir. Bu süreci en az hasarla ve en kısa sürede atlatmanızı sağlayacak en önemli etkense seçeceğiniz avukat. Deneyimine güvendiğiniz, alanında profesyonel ve uzmanlığı boşanma davaları olan bir avukat ile tüm bu süreci en az yorgunluk ve makul olan en kısa sürede tamamlamış olursunuz. Bunun yanı sıra maddi olarak da sizi yormayacak, hakkından fazlasını talep etmeyecek, sizi mağdur etmeyecek ve karşı tarafa da mahcup etmeyecek yaklaşımda bir avukat tercih etmelisiniz.

İzmir en iyi boşanma avukatı, tüm dünyadaki boşanma avukatları gibi öncelikle sizi dinler; durumu artı ve eksileri ile ele alınır, varsa delil ve kanıtlar için çalışır, mahkeme sürecini doğru ve etkin bir biçimde yönetir ve taleplerinizi en kabul edilir haliyle mahkemeye ve karşı tarafa sunar. Doğru avukat seçiminde bunun yanı sıra avukatın tecrübesi, duruma yaklaşımı, profesyonel geçmişi, başarılı davaları ve referansı da oldukça önemlidir. Burada önemli olan avukatınızın sizi dinliyor ve anlıyor olmasıdır. Sizi gerçekten anlayan avukatlar süreci doğru yürütmekte çok daha başarılıdır. Avukatınızın ürettiği çözümler ve olaylara yaklaşımı da bu durumla birlikte daha kalıcı ve net bir hal alır. Sizin açınızdan da kendinizi güvenerek ve söylediklerini eksiksiz yerine getirecek şekilde avukatınıza bırakıyor olmanız oldukça önemli. Bilgi kaynağının avukatınız olduğunu kabul etmeli, bilgi birikimlerine ve yönlendirmelerine güvenmelisiniz. İzmir boşanma avukatı da olsa siz onunla doğru bir iş birlikte yapmazsanız davanızdan istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz.

İzmir En İyi Boşanma Avukatı

Avukatınız sizi her davadan önce ve sonra detaylıca bilgilendirmelidir. Süreci çok teknik ilerlemesi sebebiyle yakalayamadığınız ya da anlayamadığınız noktalar olabilir. Davaya katılacaksanız mahkeme esnasında neler söyleyeceğiniz üzerine konuşmalı davadan sonra verildiyse kararı değerlendirmeli ya da bir sonraki adımı konuşmalısınız. Dava hazırlık sürecinde en az 2 kere birebir toplantı organize etmelidir. En başında söylediğimiz gibi sizi anlaması çok önemli; yapılan her yeni konuşmada unutulan ama kullanıldığında çok işe yarayacak bir argüman elde edilebilir. Bu yüzden avukatınızla konu her ne olursa olsun sık sık iletişimde kalmak önemli. 

Bunların yanı sıra yine bahsettiğimiz gibi avukatınız ve siz artık ortak çalışan partnerlersiniz, avukatlarınızın söylediği delilleri zamanında toplamak, mahkemede avukatınızın tavsiye ettiği biçimde konuşmak, istenilen vakitte kanıt ya da şahit sunmak da sizin görevleriniz. Yine söylüyoruz başarılı davalar başarılı avukatlar kadar başarılı danışanlarla sağlanmaktadır.